Tournedos Aanbieding
Tournedos
Hoeveelheid: per ca. 180 g. vacuum verpakt
- Herkomst: Brazilie
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Grasgevoerd uit Brazilie!
€ 10,95 Oorspronkelijke prijs was: € 10,95.€ 9,95Huidige prijs is: € 9,95. incl. BTW
Niet op voorraad
Uitverkocht


- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4313 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Tournedos aanbieding
Hoeveelheid: per ca. 180 g. vacuum verpakt
- Herkomst: Brazilie
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Grasgevoerd uit Brazilie!
De Ossenhaas, het meest luxe vlees van het rund, De ossenhaas zit in de rug van het rund, in de buurt van de lende en is heerlijk zacht en mals.
De runderen verblijven het gehele jaar op de pampa, wat ten gunste van de smaak komt. Dierenwelzijn is hier gegarandeerd. Door te werken met gerenommeerde producenten is de kwaliteit gegarandeerd.
Tournedos van de Ossenhaas
Tournedos is het middelste deel van de ossenhaas en wordt daarom ook wel biefstuk van de haas genoemd. Het vlees bevat veel vezels, maar deze zijn ongekend zacht en mals.
De Ossenhaas is het malste en mooiste deel van het rund. Biefstuk van de haas is hetzelfde als tournedos, de ossenhaas is dan in plakken gesneden. Een chateaubriand is een dubbele tournedos.
Tournedos met rozemarijn en wijnsaus
Bereidingstijd 60 min 4 personen
Bereiding
- Pel de sjalotjes en het teentje knoflook. Snijd de sjalotjes in vieren. Snipper de knoflook. Knip de rozemarijn in toefjes.
- Roer de helft van de knoflook door de olie.
- Smelt 30 g boter en fruit de sjalotjes met de rest van de knoflook en 3 toefjes rozemarijn 5 minuten. Voeg de wijn toe en breng het aan de kook.
- Voeg de fond toe en breng opnieuw aan de kook. Kook de saus zachtjes totdat de sjalotjes gaar zijn. Neem de pan van het vuur.
- Wrijf de tournedos in met de knoflookolie. Prik met een scherp mes gaatjes in de zijkanten en steek er rozemarijn in. Bestrooi het vlees met peper.
- Bakkerel de tournedos in een koekenpan bruin en rosé.
- Verwarm de saus en breng deze op smaak met de mosterd, zout en peper.
- Neem het vlees uit de pan en laat het even rusten. Bestrooi het met zout. Serveer met de saus.
Lekker met risotto met groene asperges.
Tip Wanneer u mooie takjes rozemarijn kunt kopen, kunt u ze ook om de tournedos heen binden. Gebruik hiervoor een katoenen draad.
Ingrediënten
- 4 tournedos (2 cm dik)
- 250 g sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 3 takjes rozemarijn
- ½ eetlepel olijfolie
- 30 g boter
- 1 dl rode wijn
- 2 dl fond (runder)
- 1 eetlepel mosterd (grove)
- snufje zout
- snufje peper (versgemalen)
Bron: www.vlees.nl
Reviews
Extra informatie
Gewicht | 200 g |
---|
Gerelateerde producten
PURIST BURGER PER 2
€ 2,95Oorspronkelijke prijs was: € 2,95.€ 2,75Huidige prijs is: € 2,75. incl. BTWVerrassingspakket 2 KG mix aanbieding
€ 35,00 incl. BTWMaiskipfilet met vel bulk
€ 39,50Oorspronkelijke prijs was: € 39,50.€ 29,95Huidige prijs is: € 29,95. incl. BTWVarkensprocureur
Vanaf € 10,95Varkensfiletlap
€ 3,50 incl. BTWDuitse braadworst
Vanaf € 8,50Gewaardeerd 5.00 uit 5Kalfshartzwezerik rosé
Vanaf € 72,75Eendenborstfilet met vel
€ 13,95Oorspronkelijke prijs was: € 13,95.€ 11,95Huidige prijs is: € 11,95. incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5
Uitgelichte Producten
RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 43,20RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 20,60ENTRECOTE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 12,00Verrassingspakket 2 KG mix aanbieding
€ 35,00 incl. BTW
Henk – 13 augustus 2022
Leen – 3 april 2022
Martin Eijbersen – 28 december 2021
Wouter – 22 mei 2021
Martijn Gootjes – 12 mei 2021
Shane – 3 mei 2021