Om een perfect stukje rundvlees af te leveren met de hoogst mogelijke standaard in dierenwelzijn moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle schakels in de keten zijn belangrijk. Bij de fokkers van vleesvee en bij de boerderijen waar de runderen worden gemest, draait alles om een goede verzorging. Goede voeding, rust en ruimte zorgen ervoor dat de runderen in een perfecte conditie worden afgeleverd op het slachthuis. Tijdens het transport doen we er alles aan om stress te vermijden. De runderen komen uit de regio Twente en net over de grens in Duitsland. De afstand is maximaal 45 minuten tot het slachthuis in Oldenzaal.
Ook op het slachthuis gaan we respectvol om met de dieren. Vakmensen zorgen ervoor dat de runderen op een hygiënische wijze worden geslacht. Daarna worden de karkassen vakkundig uitgesneden tot vleesdelen zoals de ossenhaas en het ribstuk. Zes eigen Foodtrucks brengen het rundvlees vervolgens naar de geselecteerde afnemers, zoals kwaliteitslagers en horeca groothandel.
Goed
Nog niet gebruikt
Arie – 11 april 2023
Prima lokale producten voor een prima prijs
Prima lokale producten voor een prima prijs
ronald van de Pol – 26 december 2022
prima
voldoet aan de verwachting
Eddie – 25 december 2022
Heerlijk!!
Natuurlijk zou ik het vaker bestellen als het goedkoper zou zijn. Zoals jullie spareribs
A. – 18 oktober 2022
Prachtig stuk van de koe!
Langzaam laten voorgaren in de oven en afmaken op de bbq nadat je het hebt ingesmeerd met een goede saus!! Eet smakelijk!
Myriam – 12 september 2021