Winkelwagen

Schnitzel krokant

Hoeveelheid: ca. 150 g. – 230 g. of 300 g. per stuk verpakt

  • Herkomst: Duitsland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Schnitzel krokant

Krokant van buiten, zacht van binnen: malse varkensschnitzel met een knapperig paneerkorstje

 4,20

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Schnitzel krokant

Hoeveelheid: ca. 150 g. – 230 g. of 300 g. per stuk verpakt

  • Herkomst: Duitsland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Schnitzel krokant

Krokant van buiten, zacht van binnen: malse varkensschnitzel met een knapperig paneerkorstje.

Bereiding in de koekenpan

  1. Laat de koekenpan op het fornuis op temperatuur komen.
  2. Doe vervolgens de boter in de pan, wacht tot deze goudbruin van kleur is.
  3. Pak de schnitzel met de tang en laat deze langzaam in de pan glijden.
  4. Zet het vuur half hoog en bak hem aan beide zijden goudbruin.
  5. Wanneer de schnitzel goudbruin van kleur is, haal je hem met de tang uit de pan. De baktijd, die afhangt van de dikte van de schnitzel, bedraagt circa 7 minuten per kant. De paneer laag moet krokant zijn.
  6. Zet de warmtebron uit en leg de schnitzel op een bord.

Bereidingsadvies:

Product bevroren bereiden. Product door en door verhitten. De bereidingstijd kan per apparaat verschillen.
Pan: ca. 10 min. voorverhit, bij gematigd vuur, regelmatig keren.
Friteuse: 175 °C  3­­-4 min.

Voedingswaarde: 100 g bevat gemiddeld:
Energie [kJ /kcal]: 578 / 137
Vetten [g]: 3.0
waarvan verzadigde vetzuren [g]: 1.0
Koolhydraten [g]: 11
waarvan suikers [g]: 1.5
Eiwitten [g]: 16
Zout (berekend: 2,5 x aandeel Natrium) [g]: 1.5
Voedingsvezel [g]: 1.0

Reviews

Elly 25 januari 2024

Extra informatie

Gerelateerde producten

Uitgelichte Producten

0