Winkelwagen

Ribeye Australian Grain Fed

Hoeveelheid: Australian grain fed Ribeye vanaf 1 kg. stuk

  • Herkomst: Australie
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Black Angus grain-fed, topkwaliteit uit Australië

 0,00

Niet op voorraad

Dit product is momenteel niet op voorraad.

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Ribeye Australian Grain Fed

Hoeveelheid: Australian grain fed Ribeye vanaf 1 kg. stuk

  • Herkomst: Australie
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Ribeye Australian Grain Fed

Graangevoerd, top kwaliteit uit Australie.

De naam is afgeleid van het ‘oogje’ vet midden in het vlees. De ribeye zit aan de voorkant van de rug van het rund, tussen de schouder en de lende in. Het is mals vlees en goed dooraderd. Dit levert extra smaak op. Zeer geschikt voor grill en barbecue.

Voordelen Aberdeen Black Grainfed Australian Beef:

• Perfecte afmesting

• Strikte protocollen • Consistente specificaties en verpakking

• Gegarandeerde leveringen

• Hoogwaardig product met een perfecte kwaliteit

• Eigen feed-lot, gelegen naast het slachthuis

• Winnaar great taste award 2012, 2013 & 2014

Bereiding Ribeye

Rare, medium of well done?

Ribeye wordt, net als gewone biefstuk, niet helemaal gaar gegeten. Meestal medium. Vaak wordt het dik gesneden. Dat is vanwege malsheid lekkerder om te eten.

Bereiding Ribeye In de pan.

Laat de Ribeye(s) eerst op kamertemperatuur komen. Dat komt ten goede aan de smaak. Wrijf de Rib-eye aan beide zijden in met peper en zout. Verhit de boter in de pan en zorg dat de pan goed heet is. Bak de Ribeye vervolgens 3-4 minuten aan iedere kant en laat het vlees na bereiding even onder folie staan zodat de volle smaak goed tot zijn recht komt.

Bereiding Ribeye op de bbq.

Laat de Ribeye(s) eerst op kamertemperatuur komen. Verdeel met een kwastje wat olijfolie over beide kanten van het vlees en strooi er wat zout en peper over. Bak  totdat het vlees bruin en knapperig is. Een Ribeye met een dikte van 2 cm gril je 5 minuten aan de ene kant en 3 minuten aan de andere kant. Je moet het vlees twee minuten laten rusten voordat je het serveert. Zo kunnen de sappen zich door het vlees verspreiden en wordt de smaak lekkerder.

Ribeye

De ribeye steak zit aan de voorkant van de rug en zit vast aan de lende. Het vlees is zachter dan dat van de lende, omdat de voorkant van het rund minder gespierd is en daardoor malser.

Kenmerkend van ribeye is een vetader. Daardoor is de ribeye wat vetter, zeer mals, heeft het een uitstekende bite en is het zeer smaakvol met een explosie aan aroma’s. De favoriet van veel rundvlees liefhebbers.

De Tomahawk steak is als het ware de ribeye, maar dan met het lange been er nog in.

Reviews

Joshua 23 november 2021

Extra informatie

Gewichten

1000 g., 1500 g., 2000 g.

Gerelateerde producten

  • Kipkarbonade

     4,95 incl. BTW
  • Speklappen gekruid

    Vanaf  3,75
    In mijn winkelwagen
  • Houthakkerssteak

    Vanaf  3,75
    In mijn winkelwagen
  • Buikspek zonder zwoerd Krullvarken

    Vanaf  15,00
    In mijn winkelwagen
  • Kogelbiefstuk vers-heel

     32,00 incl. BTW
  • Magere runderlappen

     6,75 incl. BTW
  • Ribeye Hereford

    Vanaf  6,95
    In mijn winkelwagen
  • Uitgelichte Producten

  • RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED

    Vanaf  20,60
    In mijn winkelwagen
  • ENTRECOTE HOLSTEIN DRY AGED

    Vanaf  15,80
    In mijn winkelwagen
  • Verrassingspakket 2 KG mix aanbieding

     35,00 incl. BTW
  • 0