Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..
Hoeveelheid: ca. 80 g. per 10 stuks vacuüm verpakt
Deze exclusieve spies van geselecteerde stukjes verse ossenhaas worden met de hand voor u geregen.
Bereidingswijze voor op de barbecue
Haal de ossenhaasspies 1 uur voordat het vlees de barbecue op gaat uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
Op een goed verhitte barbecue ongeveer in 3 minuten rondom rosé bakken.
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..
Hoeveelheid: ca. 200 g. per stuk..
Hoeveelheid: 200 g. 250 g. of 350 g. v..
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..
Suzanne – 27 december 2021
Zeker aan aanrader! - Heerlijk gekruid. Kwaliteit en smaak waren super goed.
Louk – 4 mei 2021
Malse spies - Groot luxe malsvlees!
Shane – 3 mei 2021
Top - Top