Hoeveelheid: Ca. 200 gram, 250 gram , ..
Hoeveelheid: Diverse gewichten, vacuüm verpakt.
Volgens kenners is niervet de beste kwaliteit dierlijk vet om in te bakken en te braden met het hoogste verbrandingspunt. Vooral in de Engelse keuken is het koken met niervet populair. Uitgebakken niervet was een belangrijk product in de keuken van onze grootouders. Niervet is weer helemaal terug van weggeweest en wordt weer in diverse keukens gebruikt.
Onbewerkt niervet moet als je ermee wilt bakken eerst worden voorbewerkt. Snijd het vet heel klein, of rasp het op een grove rasp. Verhit het per kilo vet met anderhalve deciliter water, totdat het water is verdampt en er alleen nog maar kaantjes in het vet drijven. Zeef het vet en koel het af.
Je kunt ook kant en klaar uitgesmolten rundvet kopen onder de merknaam Ossewit.
Mooi product om in te bakken.
Hoeveelheid: Ca. 200 gram, 250 gram , ..
Ossenhaas Hoeveelheid: ca. 500 g. en ..
Hoeveelheid: ca. 200 g.Herkomst:..
Hoeveelheid: ca. 500 g. vacuüm verpak..
Ayub – 10 maart 2023
Goed. - Ziet er goed uit. Heb het nog niet geprobeerd.
Joshua – 28 februari 2023
. - .
Jannes – 3 februari 2023
Goede kwaliteit. - .
Niels – 24 oktober 2022
. - .
Arie – 3 september 2022
Kwaliteit - Goed om pastei te maken
Twex – 20 april 2022
Great to find in NL - Excellent
Rolf – 21 januari 2022
Niervet - Weinig afval, veel opbrengst