Winkelwagen

Kabeljauwloins

Hoeveelheid: 220-250 g. vacuum verpakt

  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Verwen uzelf met onze hoogwaardige kabeljauwrug loins, een perfecte keuze voor liefhebbers van verfijnde visgerechten.

 8,50 incl. BTW

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Op voorraad

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Kabeljauwloins

Hoeveelheid: ca. 220-250 g. vacuum verpakt

  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Kabeljauwloins

Kabeljauwloins zijn de dikke, brede stukken van de kabeljauwfilet die zich in het midden van de vis bevinden. Ze worden vaak beschouwd als een premium en mals deel van de vis, met een stevige textuur en een milde, zoete smaak.

De loins hebben doorgaans minder graten en zijn groter en dikker dan andere delen van de filet. Ze lenen zich uitstekend voor diverse bereidingswijzen zoals grillen, bakken, stomen of pocheren. Vanwege hun veelzijdigheid en smaak worden kabeljauwloins vaak gewaardeerd in verschillende culinaire keukens over de hele wereld.

Beschrijving

De kabeljauw komt hoofdzakelijk op het Noordelijk halfrond voor en voor Europa is het gebied Van Groenland, Spitsbergen tot aan de Golf van Biskaje erg belangrijk.  Het visvlees is mooi blank van kleur. Het is een magere vis die eenvoudig te bereiden is. De loin (het rugstuk) van de kabeljauw is een mooi, hoog stuk visvlees zonder graat, het allerzachtste en sappigste deel van de vis. De meeste bereidingswijzen zijn op de kabeljauwloins toe te passen, heerlijk met hollandaisesaus.

Reviews

Extra informatie

Gerelateerde producten

Uitgelichte Producten

0