Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..
Hoeveelheid: ca. diverse gewichten per stuk verpakt
De zuivere lucht en het ongerepte karakter van centraal Sardinië zijn onnavolgbare ingrediënten van Murru producten
De gewilde en karakteristieke Guanciale (wang) wordt uit de nek en wangen van geselecteerde varkens gehaald om een smaakvol en zacht product te geven. Dit heb je nodig om de originele pasta alla Carbonara te maken.
Een onnavolgbaar product dat afkomstig is van Sardijnse vleeswaren kunst die blijft opvallen door zijn traditionele receptuur en bereiding.
Gewichten | 280-300, 320-340 |
---|
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..
Hoeveelheid: ca. 500 g. vacuüm verpakt..
Hoeveelheid: ca. 120 g. per stuk per 5..
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.