Winkelwagen

Eerlijk half om half gehakt

Hoeveelheid: ca. 500 g. vacuüm

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Combinatie van het Hollands Krullvarken en Jans regio rund.

 5,50 incl. BTW

Niet op voorraad

Uitverkocht

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Eerlijk half om half gehakt

Hoeveelheid: ca. 500 g. vacuüm

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Eerlijk gehakt

Bij eerlijk half om half gehakt is de verhouding zoals de naam al aangeeft voor de helft Krulvarkens vlees en voor de andere helft rundvlees van Jans regio rund.

Het Krullvarken

Wroetstal

Door de goede leefomstandigheden zijn de varkens actief en attent en vertonen hun natuurlijk wroetend gedrag. Een wroetstal is diervriendelijk en duurzaam. Hoezo? Nou, zo:

BETERE LEEFOMSTANDIGHEDEN
  • Comfortabel ligbed van houtkrullen en zaagsel om in te wroeten 

  • Schone hokken, omdat de varkens bevuild strooisel zelf weg werken 

  • Betere levensruimte (meer oppervlak dan in traditioneel stalsysteem) 

  • Leven in relatief grote groepen (een varken is een groepsdier) 

  • Stallen met grote luchtinhoud en veel daglicht 

  • Minder uitstoot van ammoniak door binding met strooisel, waardoor mineralen in de akkerbouw beter benut worden 

BETERE VERZORGING

  • Geen gebruik van preventieve antibiotica 

  • De varkens worden niet gecastreerd 

BETER VOER

  • Streven naar het zoveel mogelijk gebruik van granen die in de regio geteeld zijn 

  • Vaste mest gaat naar akkerbouwers waar graan gekocht wordt, waardoor er een   kringloop ontstaat.

Jans regio rund

PRACHTIG VEE UIT DE OMGEVING VAN TWENTE!

Om een perfect stukje rundvlees af te leveren met de hoogst mogelijke standaard in dierenwelzijn moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle schakels in de keten zijn belangrijk. Bij de fokkers van vleesvee en bij de boerderijen waar de runderen worden gemest, draait alles om een goede verzorging. Goede voeding, rust en ruimte zorgen ervoor dat de runderen in een perfecte conditie worden afgeleverd op het slachthuis. Tijdens het transport doen we er alles aan om stress te vermijden.

De runderen komen uit de regio Twente en net over de grens in Duitsland. De afstand is maximaal 45 minuten tot het slachthuis in Oldenzaal.

Ook op het slachthuis gaan we respectvol om met de dieren. Vakmensen zorgen ervoor dat de runderen op een hygiënische wijze worden geslacht. Daarna worden de karkassen vakkundig uitgesneden tot vleesdelen zoals de ossenhaas en het ribstuk. Zes eigen Foodtrucks brengen het rundvlees vervolgens naar de geselecteerde afnemers, zoals kwaliteitslagers en horeca groothandel.

BESCHRIJVING

Wij gebruiken geen toevoegingen in onze gehakt producten en deze worden vacuum verpakt. Dit kan ervoor zorgen dat de kleur niet altijd overeenkomt met de afbeelding uit de webshop. Wij vragen het product direct in te vriezen of in de koelkast te bewaren bij max. 4 graden Celsius. Ruime tijd (2-4 uur) voor het gebruik de verpakking verwijderen en het product op adem laten komen.

Extra informatie

Gerelateerde producten

Uitgelichte Producten

0