Hoeveelheid: Whole packer
Deze prachtige “whole packer” leent zich ook perfect voor BBQ wedstrijden
€ 0,00
Hoeveelheid: Whole packer
Black Angus beef is een bekende term voor veel thuiskoks. Deze prachtige runderen groeien op tussen de weilanden van Salamanca en de bergen van Leon in het noordwesten van Spanje. De weidse omgeving biedt veel rust en ruimte en er wordt bij het houden en fokken van de runderen rekening gehouden met de hoogste standaarden van dierenwelzijn. De comfortabele omstandigheden waarin de dieren gehouden worden zijn specifiek gekozen om de ontwikkeling van de smaak, de sappigheid en het vet te optimaliseren.
Hun proces wordt beschouwd als de hoogste standaard op het gebied van dierenwelzijn, met comfortabele omstandigheden die speciaal zijn gecreëerd om de ontwikkeling van de kleur, sappigheid en intramusculair vet te optimaliseren.
Aberdeen Angus. Een rustig en volgzaam humeur zijn de persoonlijkheidskenmerken van dit ras. Deze eigenschappen, naast het speciale fokken van de dieren onder strikte parameters die het welzijn garanderen, zorgen ervoor dat de grootste keukens kunnen genieten van dit superieure Spaanse rundvlees.
Brisket (borststuk) is een stuk rundvlees dat langzaam is gegaard op de barbecue. Het vlees wordt gesneden uit de borst van het rund en laat zich onderverdelen in de point en de flat. De point is het vetste stuk en heeft de meeste smaak. Aan het einde van de point zitten ze aan elkaar vast. Dit deel heet de ‘Fat Cap’.
Kenmerkend is het feit dat de vleesdraad bij beide stukken tegenovergesteld loopt. Het vlees is wat vetter en wordt bij ons vaak gebruikt voor de hutspot of de soep, net als klapstuk.
Klapstuk is een klein deel van de brisket, dit wordt ook wel draadjesvlees genoemd. en gegeten bij hutspot. Brisket is verder vooral populair in de Verenigde Staten. In bepaalde streken wordt het vlees soms wel een dag gegaard om het zo mals mogelijk te krijgen.
Let op: Brisket is een lastig stuk vlees om te bereiden, het heeft de neiging om snel droog te worden, en vereist daarom een low & slow bereiding dat er voor moet zorgen dat het collageen in het spierweefsel afgebroken wordt, waardoor het vlees malser wordt.
Brisket bereiden is een kunstje maar dan heb je ook echt iets bijzonders! Het is zowel het makkelijkste (maar 1 ingrediënt) als het moeilijkste barbecue gerecht volgens veel liefhebbers. Je moet de juiste combinatie vinden tussen warmte (laag), rook (veel) en tijd (lang) om het toch wat taaie stuk vlees om te toveren tot een boterzacht gerecht. Je gebruikt een lage en constante temperatuur, daardoor stijgt de kerntemperatuur heel geleidelijk. Voor de brisket gebruik je de low & slow bereiding dat er voor moet zorgen dat het collageen in het spierweefsel afgebroken wordt, waardoor het vlees malser wordt. De temperatuur is maximaal 100 ℃. Net zo lang tot de kern 88 ℃ heeft bereikt.
Een brisket online bestellen is eenvoudig én voordelig.
Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf dat u online kunt vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het versturen van kwaliteitsvlees. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele tientallen jaren ervaring. Vroeger gingen we met een koe door de straat of met het vlees langs de deuren. Daarover kunnen we mooie verhalen vertellen. Vier generaties, zo ver gaat onze slagerservaring. Het resultaat van al die ervaring bieden wij u nu graag met hoogwaardige producten.
Hoeveelheid: 10 x ca. 100 g. vacuüm ve..
6 review(s)
Hoeveelheid: ca. 200 g. geportioneerd,..
3 review(s)
Hoeveelheid: diverse gewichten per stu..
3 review(s)
Hoeveelheid: Diverse gewichten per stu..
36 review(s)
Hoeveelheid: 2000 g. en 4000 g.H..
9 review(s)
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..
5 review(s)
2 op voorraad
Kip shaslick Hoeveelheid: Tray per 9 ..
3 review(s)
12 op voorraad
Hoeveelheid: per 2 stuks verpakt ca. 2..
8 review(s)
Hoeveelheid: vanaf ca. 500 g. en 1 kg...
26 review(s)
Hoeveelheid: per 2 stuks verpakt ca. 2..
9 review(s)
21 op voorraad
Hoeveelheid: ca. 100 g. per stuk per 5..
0 review(s)
29 op voorraad
Hoeveelheid: 220-250 g. vacuum verpakt..
1 review(s)
15 op voorraad
Hoeveelheid: ca. 350 g. per 3 stuks va..
1 review(s)
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..
20 review(s)
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks na..
3 review(s)
Hoeveelheid: ca 1000 g. en 2000 g. vac..
18 review(s)
Hoeveelheid: 500 g. of 1 kg. vacuüm v..
25 review(s)
©2013 - 2023 Internetslagerij.nl
Same day delivery, op werkdagen voor 10 uur besteld vanavond al in huis. Sluiten