Hoeveelheid: ca. 1 kg. stukHerko..
Hoeveelheid: Ca. 100 g. 160 g. of 200 g. per stuk vacuüm verpakt
Zalm garen in de oven
Bak de zalm op lage temperatuur in de oven (op 100 tot 120 graden) of in een slowcooker. Zo kan de zalm niet te snel te gaar worden. Check of de zalm precies goed gaar is door een vork voorzichtig in het dikste deel te steken, of duw er zachtjes met je vinger op. Als de zalm bijna uit elkaar valt, is hij klaar.
Zalm garen op de huid en in de pan
Zalm bakken op de huid doe je wel op een hoge temperatuur. Schenk een scheutje olijfolie in een pan op hoog vuur en leg je zalm er op de huidkant in. Draai de vis pas om als ‘ie voor tweederde is gegaard. Leg een deksel op de pan en laat de vis nog 2 minuten nagaren.
Hele mooie zalm moot, wij hebben deze bereid in de oven en de restanten gebruikt voor een salade….
Hoeveelheid: ca. 1 kg. stukHerko..
Hoeveelheid: Diverse gewichten, vanaf ..
Hoeveelheid: Ca. 200 gram, 250 gram , ..
Hoeveelheid: circa 1 kg. of 1.5 kg. st..
R – 2 juni 2022
Goed - Goede kwaliteit
Hetty – 16 mei 2022
A - A
Trijnie – 13 oktober 2021
2 niet vacuüm verpakt - Jammer, de niet vacuüm verpakte heb ik weggegooid
John – 11 mei 2021
Prima vis - Prima smaak