Winkelwagen

Zalmfilet met huid

Hoeveelheid: ca. 200 g. per stuk vacuüm verpakt

  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. tot 5 dagen
  • Herkomst: Aquacultuur Noorwegen

Ontdek de onweerstaanbare smaak en textuur van onze zalmfilet met huid, een uitstekende keuze voor liefhebbers van heerlijke visgerechten.

 9,25 incl. BTW

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

25 op voorraad

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Zalmfilet met huid

Hoeveelheid: ca. 200 g. per stuk vacuüm verpakt

  • Leveringsconditie: Diepvries per stuk
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. tot 5 dagen
  • Herkomst: Aquacultuur Noorwegen

Atlantische zalmfilet met huid

Zalmfilet met huid is een populair stuk vis dat veel smaak en textuur biedt bij het bereiden. De huid van de zalm kan helpen om het vlees sappig te houden en geeft een heerlijke krokante textuur als het goed gebakken wordt.

Als je zalmfilet met huid bereidt, kun je ervoor kiezen om de huidzijde eerst in te snijden om te voorkomen dat de zalm kromtrekt tijdens het bakken. Verhit een beetje olie in een pan op middelhoog vuur en leg de zalmfilet met de huid naar beneden in de pan. Bak het enkele minuten aan die kant tot de huid knapperig wordt.

Vergeet niet de zalmfilet te kruiden met bijvoorbeeld zout, peper, knoflookpoeder of andere kruiden naar smaak voordat je het gaat bakken. Draai de zalm voorzichtig om en bak nog een paar minuten aan de andere kant tot het vlees gaar is maar nog wel sappig.

Zalmfilet met huid is veelzijdig en kan geserveerd worden met een verscheidenheid aan bijgerechten, zoals gestoomde groenten, rijst, quinoa of een frisse salade. Het is een smakelijke en voedzame optie voor een maaltijd. Heb je een specifieke manier waarop je zalmfilet met huid het liefst bereidt?

Bereiding

Zalm garen in de oven

Bak de zalm op lage temperatuur in de oven (op 100 tot 120 graden) of in een slowcooker. Zo kan de zalm niet te snel te gaar worden. Check of de zalm precies goed gaar is door een vork voorzichtig in het dikste deel te steken, of duw er zachtjes met je vinger op. Als de zalm bijna uit elkaar valt, is hij klaar.

Zalm garen op de huid en in de pan

Zalm bakken op de huid doe je wel op een hoge temperatuur. Schenk een scheutje olijfolie in een pan op hoog vuur en leg je zalm er op de huidkant in. Draai de vis pas om als ‘ie voor tweederde is gegaard. Leg een deksel op de pan en laat de vis nog 2 minuten nagaren.

Reviews

Stefan 1 juni 2023

R 2 juni 2022

John 11 mei 2021

Extra informatie

Gerelateerde producten

  • Kippendijen

    Vanaf  5,75
    In mijn winkelwagen
  • Eendenborstfilet met vel 2 st.

    Oorspronkelijke prijs was: € 15,95.Huidige prijs is: € 13,95. incl. BTW
  • T-bone

     18,50 incl. BTW
  • Speklappen naturel Krullvarken

     4,50 incl. BTW
  • Lamsboutschijven

     12,50 incl. BTW
  • Entrecote grasgevoerd

     9,25 incl. BTW
  • Entrecote vers

    Vanaf  6,50
    In mijn winkelwagen
  • Uitgelichte Producten

  • RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED

    Vanaf  20,60
    In mijn winkelwagen
  • ENTRECOTE HOLSTEIN DRY AGED

    Vanaf  15,80
    In mijn winkelwagen
  • Verrassingspakket 2 KG mix aanbieding

     35,00 incl. BTW
  • 0