Gratis bezorging v.a. €70,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*

Zalmfilet met huid

5 review(s)

Hoeveelheid: Ca. 100 g. 160 g. of 200 g. per stuk vacuüm verpakt

  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. tot 5 dagen
  • Herkomst: Aquacultuur Noorwegen

Atlantische zalmfilet met huid.

7,50

Vanaf
incl BTW.

Op voorraad

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

160 g.
  • 100 g.
  • 160 g.
  • 200 g.
Wissen

Beschrijving

Zalmfilet met huid

Hoeveelheid: Ca. 100 g. 160 g. of 200 g. per stuk vacuüm verpakt

  • Leveringsconditie: Diepvries per stuk
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. tot 5 dagen
  • Herkomst: Aquacultuur Noorwegen

Atlantische zalmfilet met huid

Bereiding

Zalm garen in de oven

Bak de zalm op lage temperatuur in de oven (op 100 tot 120 graden) of in een slowcooker. Zo kan de zalm niet te snel te gaar worden. Check of de zalm precies goed gaar is door een vork voorzichtig in het dikste deel te steken, of duw er zachtjes met je vinger op. Als de zalm bijna uit elkaar valt, is hij klaar.

Zalm garen op de huid en in de pan

Zalm bakken op de huid doe je wel op een hoge temperatuur. Schenk een scheutje olijfolie in een pan op hoog vuur en leg je zalm er op de huidkant in. Draai de vis pas om als ‘ie voor tweederde is gegaard. Leg een deksel op de pan en laat de vis nog 2 minuten nagaren.

5 beoordelingen voor Zalmfilet met huid

R 2 juni 2022

Goed - Goede kwaliteit

Hetty 16 mei 2022

A - A

Trijnie 13 oktober 2021

2 niet vacuüm verpakt - Jammer, de niet vacuüm verpakte heb ik weggegooid

John 11 mei 2021

Prima vis - Prima smaak

Greet

Hele mooie zalm moot, wij hebben deze bereid in de oven en de restanten gebruikt voor een salade….

Stel een vraag over dit product


Winkelwagen
  • No products in the cart.