Zalmfilet met huid
Hoeveelheid: ca. 200 g. per stuk vacuüm verpakt
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. tot 5 dagen
- Herkomst: Aquacultuur Noorwegen
Ontdek de onweerstaanbare smaak en textuur van onze zalmfilet met huid, een uitstekende keuze voor liefhebbers van heerlijke visgerechten.
€ 9,25 incl. BTW
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
25 op voorraad
- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4220 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Zalmfilet met huid
Hoeveelheid: ca. 200 g. per stuk vacuüm verpakt
- Leveringsconditie: Diepvries per stuk
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. tot 5 dagen
- Herkomst: Aquacultuur Noorwegen
Atlantische zalmfilet met huid
Zalmfilet met huid is een populair stuk vis dat veel smaak en textuur biedt bij het bereiden. De huid van de zalm kan helpen om het vlees sappig te houden en geeft een heerlijke krokante textuur als het goed gebakken wordt.
Als je zalmfilet met huid bereidt, kun je ervoor kiezen om de huidzijde eerst in te snijden om te voorkomen dat de zalm kromtrekt tijdens het bakken. Verhit een beetje olie in een pan op middelhoog vuur en leg de zalmfilet met de huid naar beneden in de pan. Bak het enkele minuten aan die kant tot de huid knapperig wordt.
Vergeet niet de zalmfilet te kruiden met bijvoorbeeld zout, peper, knoflookpoeder of andere kruiden naar smaak voordat je het gaat bakken. Draai de zalm voorzichtig om en bak nog een paar minuten aan de andere kant tot het vlees gaar is maar nog wel sappig.
Zalmfilet met huid is veelzijdig en kan geserveerd worden met een verscheidenheid aan bijgerechten, zoals gestoomde groenten, rijst, quinoa of een frisse salade. Het is een smakelijke en voedzame optie voor een maaltijd. Heb je een specifieke manier waarop je zalmfilet met huid het liefst bereidt?
Bereiding
Zalm garen in de oven
Bak de zalm op lage temperatuur in de oven (op 100 tot 120 graden) of in een slowcooker. Zo kan de zalm niet te snel te gaar worden. Check of de zalm precies goed gaar is door een vork voorzichtig in het dikste deel te steken, of duw er zachtjes met je vinger op. Als de zalm bijna uit elkaar valt, is hij klaar.
Zalm garen op de huid en in de pan
Zalm bakken op de huid doe je wel op een hoge temperatuur. Schenk een scheutje olijfolie in een pan op hoog vuur en leg je zalm er op de huidkant in. Draai de vis pas om als ‘ie voor tweederde is gegaard. Leg een deksel op de pan en laat de vis nog 2 minuten nagaren.
Reviews
Extra informatie
Gerelateerde producten
Kipkarbonade
€ 4,95 incl. BTW
Stefan – 1 juni 2023
R – 2 juni 2022
John – 11 mei 2021