Gratis bezorging v.a. €60,-
  Voor 12:00 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m donderdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Zalmfilet met huid

1 review(s)

Hoeveelheid: Ca. 100 g. per stuk vacuüm verpakt

  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. tot 5 dagen
  • Herkomst: Aquacultuur Noorwegen

Atlantische zalmfilet

 3,50


incl BTW.

Op voorraad

Voor 12:00 besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Op voorraad

Beschrijving

Hoeveelheid: Ca. 100 g. per stuk vacuüm verpakt

  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. tot 5 dagen
  • Herkomst: Aquacultuur Noorwegen

Atlantische zalmfilet

Bereiding

Zalm garen in de oven

Bak de zalm op lage temperatuur in de oven (op 100 tot 120 graden) of in een slowcooker. Zo kan de zalm niet te snel te gaar worden. Check of de zalm precies goed gaar is door een vork voorzichtig in het dikste deel te steken, of duw er zachtjes met je vinger op. Als de zalm bijna uit elkaar valt, is hij klaar.

Zalm garen op de huid en in de pan

Zalm bakken op de huid doe je wel op een hoge temperatuur. Schenk een scheutje olijfolie in een pan op hoog vuur en leg je zalm er op de huidkant in. Draai de vis pas om als ‘ie voor tweederde is gegaard. Leg een deksel op de pan en laat de vis nog 2 minuten nagaren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 + 18 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


1 beoordeling voor Zalmfilet met huid

  1. Greet

    Hele mooie zalm moot, wij hebben deze bereid in de oven en de restanten gebruikt voor een salade….


Stel een vraag over dit product