Hoeveelheid: 500 g. per stuk vacuüm ve..
Hoeveelheid: ca. 1 kg. vacuüm verpakt
Hert/ zwijn poulet
1 kg stoofvlees van Hert en Zwijn
1 winterpeen
50 gr zilveruitjes
5 laurierblaadjes
5 jeneverbessen
200 gr roomboter
scheutje olie
1 takje rozemarijn
1 takje tijm
20 gr wildkruiden zonder zout
50 santa celina Rode Wijn
snufje zeezout
350 cl wildfond
Kruidnoten
Bereidingswijze:
Bestrooi het vlees met de wildkruiden, doe er een klein scheutje olie bij en meng dit. Doe de roomboter plus een scheutje olie in de pan en laat dit mooi bruin schuimen.
Doe vervolgens het vlees in de pan en keer het regelmatig tot het vlees mooi bruin is. Voeg vervolgens de wortel, tijm, rozemarijn, jeneverbessen, laurierblaadjes, zilveruitjes, santa celina wijn en 350 cl wildfond toe. Laat het geheel twee uur zacht stoven.
Voeg op het laatst de zeezout en de kruidnoten toe tot de schotel op gewenst dikte is.
Hoeveelheid: ca. 350 g. per stuk vacuü..
Hoeveelheid: ca. 200 g. of 250 g. vers..
Hoeveelheid: ca. 2 x 90 g. verpakt vac..