Gratis bezorging v.a. €75,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*

Varkensfiletrollade

3 review(s)

Hoeveelheid: ca. 1 kg. en 1.5 kg per stuk

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
  • Verpakking: Vacuüm verpakt en kan geleverd worden in mooie cadeau doos

Mooie verse Hollandse varkensfiletrollade, Ambachtelijk geknoopt in onze eigen slagerij.

 16,50

Vanaf
incl BTW.

Op voorraad

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Wissen

Beschrijving

Hoeveelheid: ca. 1 kg. en 1.5 kg per stuk

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
  • Verpakking: Vacuüm verpakt en kan geleverd worden in mooie cadeau doos

Varkensfiletrollade

Mooie Hollandse varkensfiletrollade.

Onze varkensfiletrollade is zeer smaakvol en sappig. Ambachtelijk geknoopt in onze eigen slagerij. We snijden de rollade van het mooiste stukje varkensfilet. Heerlijk gekruid en vers voor u verpakt. Wilt u er een rollade doosje bij dan kan dat ook.

Bereiding

  1. Smelt de boter in een braadpan op matig vuur. Leg de rollade in de pan als bijna alle schuim van de boter is weggetrokken en braad aan. Draai de rollade met een vleestang of houten spatel en vleesvork een paar keer om, zodat het vlees rondom – ook aan de zijkant! – lichtbruin wordt. Draai het vuur laag en braad de rollade met de deksel schuin op de pan in 35-60 min. gaar (gaartijd is afhankelijk van het gewicht).
  2. Neem het vlees uit de pan, verpak in aluminiumfolie en laat 10 min. rusten. Schenk ondertussen een droge witte wijn in een pan, roer de aanbaksels los en laat de jus even doorkoken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem de rollade uit de folie, knip de touwtjes open en verwijder deze. Snijd de rollade met een groot en scherp mes in dunne plakken.

Bereidingstip:

Uit de oven: na het aanbraden kan de rollade eventueel ook in een braadslede in de oven (inschakelen op 175 °C) verder garen. Met behulp van een vleesthermometer is eenvoudig te controleren wanneer het vlees gaar is; de kerntemperatuur is dan ca. 70 °C.

3 beoordelingen voor Varkensfiletrollade

Jeroen 24 december 2022

Een mooi stuk vlees - Een mooi stuk vlees

Tonny 7 november 2022

Bezorging up to date - Ziet er allemaal zeer verzorgd uit

Herman 6 april 2021

Alweer - Elke ronde in de bestellingslijst

Stel een vraag over dit product


Winkelwagen
Analytics by Conversios