Varkensfiletrollade Vers
Hoeveelheid: ca. 1 kg. en 1.5 kg per stuk
- Herkomst: Holland
- Leveringsconditie: Vers
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
- Verpakking: Vacuüm verpakt en kan geleverd worden in mooie cadeau doos
Mooie verse Hollandse varkensfiletrollade, Ambachtelijk geknoopt in onze eigen slagerij.
Vanaf € 17,95
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!


- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4417 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Hoeveelheid: ca. 1 kg. en 1.5 kg per stuk
- Herkomst: Holland
- Leveringsconditie: Vers
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
- Verpakking: Vacuüm verpakt en kan geleverd worden in mooie cadeau doos
Varkensfiletrollade vers
Mooie Hollandse varkensfiletrollade.
Onze varkensfiletrollade is zeer smaakvol en sappig. Ambachtelijk geknoopt in onze eigen slagerij. We snijden de rollade van het mooiste stukje varkensfilet. Heerlijk gekruid en vers voor u verpakt. Wilt u er een rollade doosje bij dan kan dat ook.
Bereiding
- Smelt de boter in een braadpan op matig vuur. Leg de rollade in de pan als bijna alle schuim van de boter is weggetrokken en braad aan. Draai de rollade met een vleestang of houten spatel en vleesvork een paar keer om, zodat het vlees rondom – ook aan de zijkant! – lichtbruin wordt. Draai het vuur laag en braad de rollade met de deksel schuin op de pan in 35-60 min. gaar (gaartijd is afhankelijk van het gewicht).
- Neem het vlees uit de pan, verpak in aluminiumfolie en laat 10 min. rusten. Schenk ondertussen een droge witte wijn in een pan, roer de aanbaksels los en laat de jus even doorkoken. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Neem de rollade uit de folie, knip de touwtjes open en verwijder deze. Snijd de rollade met een groot en scherp mes in dunne plakken.
Bereidingstip:
Uit de oven: na het aanbraden kan de rollade eventueel ook in een braadslede in de oven (inschakelen op 175 °C) verder garen. Met behulp van een vleesthermometer is eenvoudig te controleren wanneer het vlees gaar is; de kerntemperatuur is dan ca. 70 °C.
Reviews
Extra informatie
Gerelateerde producten
Spekblokjes
€ 2,50 incl. BTWShoarmavlees
€ 6,50 incl. BTWVarkenshaasmedaillons
€ 3,75 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5Hips varkens bovenpoot
Vanaf € 9,00Duitse braadworst
Vanaf € 8,50Gewaardeerd 5.00 uit 5Varkenshaassaté spies 2 st.
€ 4,40 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5Schnitzel van de filet gepaneerd
€ 3,25Houthakkerssteak
€ 3,75Gewaardeerd 5.00 uit 5
Uitgelichte Producten
RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 43,20RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 20,60ENTRECOTE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 15,80BAVETTE LIMOUSIN
Vanaf € 18,75
jos – 25 december 2024
Nataly – 14 november 2023
Nicole – 3 november 2023
Willy – 22 maart 2023
Jeroen – 24 december 2022
Tonny – 7 november 2022
Herman – 6 april 2021