Gratis bezorging v.a. €60,-
  Voor 12:00 besteld, morgen in huis*
  Cadeau artikelen v.a. €35,-
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

ONZE WEBWINKEL IS IN VERBAND MET DE ZOMERVAKANTIE GESLOTEN VAN DO. 9 AUGUSTUS T/M DO. 29 AUGUSTUS. AFHALEN BIJ ONS IN APELDOORN KAN WEL....
VANAF MA. 2 SEPTEMBER ZULLEN ALLE ORDERS WEER WORDEN VERWERKT.

Varkens rib roast

1 review(s)

Hoeveelheid: ca. 1600 g. aan een stuk

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

 15,95


incl BTW.

Op voorraad

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Hoeveelheid: vanaf ca. 1600 gram per stuk

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

Varkens rib roast

Steel de show met dit stoere stuk vlees. De uitstekende benen geven dit mooie stuk een stoer karakter en zorgen voor een intensere smaakbelevenis. Het vlees heeft een goede rand met vet, dat het vlees goed mals houdt. Ideaal dus voor bereiden op de barbecue. De gesneden rib wordt ook wel de varkens tomahawk genoemd.

Rib roast kopen bij internetslagerij.nl

Als u voor 12.00 uur online bij ons bestelt, verpakken en verzenden wij uw vlees vandaag nog. Van dinsdag tot en met zaterdag verzorgt PostNL de bezorging bij u thuis en vanaf een bestelling van € 60,- is de bezorging helemaal gratis! Verwacht u niet thuis te zijn of vindt u het handiger om uw bestelling zelf ergens af te halen? Dan kan dat met de ‘PakJeGemak’ bezorgservice van PostNL. Daarmee heeft u keuze uit ruim 2850 afhaallocaties in Nederland en 800 locaties in België.

Bereidingswijze rib roast van het varken

Een rib roast, ook wel ‘frenched rack’ genoemd, smaakt het best als u het op een barbecue klaarmaakt. Hier vindt u 7 stappen om de perfecte rib roast op tafel te kunnen zetten.

  1. Haal de rib roast 1 uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  2. Snijd de vetlaag kruislinks in ruitjesmotief, let hierbij op dat je niet het vlees raakt.
  3. Smeer de rib-roast rondom in met olijfolie en kruid de rib roast naar smaak ruim met peper en zout of andere kruiden naar keuze.
  4. Plaats de rib roast met de benen naar beneden op de BBQ bij 230 graden en sluit de deksel.
  5. Laat na een half uur de temperatuur zakken naar 180 graden.
  6. Gaar de rib roast tot er een kerntemperatuur van 58 graden is bereikt voor medium garing.
  7. Laat het vlees nog minimaal 20 minuten rusten onder aluminiumfolie

Over ons

Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf dat u online kunt vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het versturen van kwaliteitsvlees. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele tientallen jaren ervaring. Vroeger gingen we met een koe door de straat of met het vlees langs de deuren. Daarover kunnen we mooie verhalen vertellen. Vier generaties, zo ver gaat onze slagerservaring al terug. Het resultaat van al die ervaring bieden wij u nu graag met hoogwaardige producten.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


1 beoordeling voor Varkens rib roast

  1. Evert-Jan

    Mooi stuk vlees om op de bbq te gooien, wel de kerntemperatuur goed in de gaten houden. Super stoer, meer voor mannen….


Stel een vraag over dit product