Hoeveelheid: totaal ca. 250 g. per 2 s..
Hoeveelheid: ca. 1500 g. per stuk.
Haal de rib roast 1 uur voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen. Smeer de rib–roast rondom in met olijfolie en kruid de rib roast naar smaak ruim met peper en zout of andere kruiden naar keuze. Varkens rib roast.
Steel de show met dit stoere stuk vlees. De uitstekende benen geven dit mooie stuk een stoer karakter en zorgen voor een intensere smaakbelevenis. Het vlees heeft een goede rand met vet, dat het vlees goed mals houdt. Ideaal dus voor bereiden op de barbecue. De gesneden rib wordt ook wel de varkens tomahawk genoemd.
Gewicht | 1500 g |
---|
Hoeveelheid: totaal ca. 250 g. per 2 s..
Hoeveelheid: ca. 300 g. 1 stuks H..
Hoeveelheid: ca. 1 kg. stuk Herko..
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..
Evert-Jan –
Mooi stuk vlees om op de bbq te gooien, wel de kerntemperatuur goed in de gaten houden. Super stoer, meer voor mannen….