Gratis bezorging v.a. €75,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*

Varkens rib roast gepekeld

Hoeveelheid: ca. 1800 g. per stuk.

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Varkens rib roast gepekeld van het wroetvarken.

 19,50 incl. BTW

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Hoeveelheid: ca. 1800 g. per stuk.

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Varkens rib roast gepekeld

De Frenched Rack van het varken. Een prachtige ribkarbonade met een extra lange rib. Wij hebben hem alvast voor jou geïnjecteerd met spuitpekel dit levert een extra positieve bijdrage aan de sappigheid en smaaksensatie.

Steel de show met dit stoere stuk vlees. De uitstekende benen geven dit mooie stuk een stoer karakter en zorgen voor een intensere smaakbelevenis. Het vlees heeft een goede rand met vet, dat het vlees goed mals houdt. Ideaal dus voor bereiden op de barbecue. De gesneden rib wordt ook wel de varkens tomahawk genoemd.

Of heeft u toch liever een naturel varkens rib roast?

Over ons

Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf. Wij hebben geen winkel, u vindt ons online.  Wij snijden en bewerken vlees en passen ons aan aan uw wensen en eisen. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele jaren ervaring. De laatste jaren hebben wij veel geïnvesteerd in het goed en veilig verpakken van ons vlees, zonder kwaliteit te verliezen.

Iedere bestelling bij de Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt. Het vlees wordt geleverd in hoogwaardige isolatiezakken met speciale koelelementen. Het vlees blijft dan goed gekoeld. We proberen hiermee zoveel mogelijk afscheid te nemen van de grote piepschuim EPS boxen, wat veel ruimte en onnodige afvalverwerking scheelt. Omdat we tegenwoordig verzenden met Trunkrs Same Day Delivery / Next Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 10 uur onderweg.

 

Reviews

Good meat, delivery is so bad

Meat was amazing, the way how is packed is good and keep temperatures. I have problem with delivery, I was alone with two small children and I am pregnant, he don't want to bring package upstairs. He left package in the stairs, and I need to ask neighbours to someone bring me package upstairs.

Iva 3 januari 2023

Heerlijk vlees en snelle levering!

Heerlijk vlees en snelle levering!

Marcel 19 februari 2022

Deze is bbq porn!

Mooi stuk vlees die precies zit tussen beenham en varkenshaasje..... goede malse smaak door pekel

Ricardo Q 4 december 2021

Extra informatie

Winkelwagen