Short Ribs Black Angus 300 dagen Grain-fed
Hoeveelheid: 3 bones
- Herkomst: Spanje
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C.
Marble score: MBS 5
Short Ribs 300 dagen Grain-fed
€ 0,00
Niet op voorraad


- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4417 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Short Ribs 300 dagen Grain-fed
Hoeveelheid: 3 bones
- Herkomst: Spanje
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C.
Marble score: MBS 5
Short Ribs Black Angus grain fed
Black Angus beef is een bekende term voor veel thuiskoks. Deze prachtige runderen groeien op tussen de weilanden van Salamanca en de bergen van Leon in het noordwesten van Spanje. De weidse omgeving biedt veel rust en ruimte en er wordt bij het houden en fokken van de runderen rekening gehouden met de hoogste standaarden van dierenwelzijn. De comfortabele omstandigheden waarin de dieren gehouden worden zijn specifiek gekozen om de ontwikkeling van de smaak, de sappigheid en het vet te optimaliseren.
Miguel Vergara
Hun proces wordt beschouwd als de hoogste standaard op het gebied van dierenwelzijn, met comfortabele omstandigheden die speciaal zijn gecreëerd om de ontwikkeling van de kleur, sappigheid en intramusculair vet te optimaliseren.
Ras
Aberdeen Angus. Een rustig en volgzaam humeur zijn de persoonlijkheidskenmerken van dit ras. Deze eigenschappen, naast het speciale fokken van de dieren onder strikte parameters die het welzijn garanderen, zorgen ervoor dat de grootste keukens kunnen genieten van dit superieure Spaanse rundvlees.
Short ribs low & slow gegaard
Runderribben, misschien wel het meest smakelijke stukje van het rund.
Ingrediënten:
- Runderribben
- Grate Goods Beef or Steak Rub
Verder nodig:
- Afsluitbare barbecue
- Digitale kernthermometer
- Aluminiumfolie
- Houtskool of briketten
- Je favoriete rookhout*.
- * Eiken of Hickory gaat goed samen met rundvlees. Maar andere soorten als appel-, beuken-, mesquite- of kersenhout doen het ook prima!
Vlees Voorbereiden:
Een dag van te voren; Vlees royaal inwrijven met de Beef or Steak Rub
Barbecueën:
Afhankelijk van factoren als o.a. het vlees en de (stabiele)temperatuur in de barbecue kan het barbecueën van beef ribs 7 tot 12 uur in beslag nemen. Stook de barbecue zo stabiel mogelijk op 105 à 115˚C.
Voeg rookhout toe en barbecue de ribs eerst tot een kerntemperatuur van 64 à 68˚C. Vervolgens inpakken in aluminiumfolie en terug op de barbecue leggen. Bij een kerntemperatuur van 92˚C zijn de ribs klaar. Dan van de barbecue halen en tenminste een half uur laten rusten in de folie.
Hoe maak je Beef short ribs
Receptidee: Dutch Oven Short Ribs
Reviews
Extra informatie
Gewichten | 2100 g., 2200 g., 2300 g., 2500 g., 3200 g., 3500 g., 3600 g., 3800 g. |
---|
Gerelateerde producten
Duitse braadworst
Vanaf € 8,50Gewaardeerd 5.00 uit 5Kippendijen gemarineerd
€ 11,95 incl. BTWGewaardeerd 4.00 uit 5Kipsaté spies 2 x 100 g. vers
€ 3,30 incl. BTWVarkenshaassaté spies 2 st.
€ 4,40 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5Barbecue vleespakket 2 personen luxe
€ 21,50 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5Lamskoteletten dubbel
€ 31,80 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5Cote de boeuf – Rib roast
Vanaf € 18,95Gewaardeerd 4.86 uit 5Lamsboutschijven
€ 13,25 incl. BTW
Uitgelichte Producten
RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 43,20RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 20,60ENTRECOTE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 15,80BAVETTE LIMOUSIN
Vanaf € 18,75
Jelle D – 4 oktober 2021