Gratis bezorging v.a. €75,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*

Short Ribs Black Angus 300 dagen Grain-fed

Hoeveelheid: 3 bones

  • Herkomst: Spanje
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

Marble score: MBS 5

Short Ribs 300 dagen Grain-fed

 

 0,00

Dit product is momenteel niet op voorraad.

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Short Ribs 300 dagen Grain-fed

Hoeveelheid: 3 bones

  • Herkomst: Spanje
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

    Marble score: MBS 5

Short Ribs Black Angus grain fed

Black Angus beef is een bekende term voor veel thuiskoks. Deze prachtige runderen groeien op tussen de weilanden van Salamanca en de bergen van Leon in het noordwesten van Spanje. De weidse omgeving biedt veel rust en ruimte en er wordt bij het houden en fokken van de runderen rekening gehouden met de hoogste standaarden van dierenwelzijn. De comfortabele omstandigheden waarin de dieren gehouden worden zijn specifiek gekozen om de ontwikkeling van de smaak, de sappigheid en het vet te optimaliseren.

Miguel Vergara

Hun proces wordt beschouwd als de hoogste standaard op het gebied van dierenwelzijn, met comfortabele omstandigheden die speciaal zijn gecreëerd om de ontwikkeling van de kleur, sappigheid en intramusculair vet te optimaliseren.

Ras

Aberdeen Angus. Een rustig en volgzaam humeur zijn de persoonlijkheidskenmerken van dit ras. Deze eigenschappen, naast het speciale fokken van de dieren onder strikte parameters die het welzijn garanderen, zorgen ervoor dat de grootste keukens kunnen genieten van dit superieure Spaanse rundvlees.

Short ribs low & slow gegaard

Runderribben, misschien wel het meest smakelijke stukje van het rund.

Ingrediënten:

Verder nodig:

  • Afsluitbare barbecue
  • Digitale kernthermometer
  • Aluminiumfolie
  • Houtskool of briketten
  • Je favoriete rookhout*.
  • * Eiken of Hickory gaat goed samen met rundvlees. Maar andere soorten als appel-, beuken-, mesquite- of kersenhout doen het ook prima!

Vlees Voorbereiden:

Een dag van te voren; Vlees royaal inwrijven met de Beef or Steak Rub

Barbecueën:

Afhankelijk van factoren als o.a. het vlees en de (stabiele)temperatuur in de barbecue kan het barbecueën van beef ribs 7 tot 12 uur in beslag nemen. Stook de barbecue zo stabiel mogelijk op 105 à 115˚C.

Voeg rookhout toe en barbecue de ribs eerst tot een kerntemperatuur van 64 à 68˚C. Vervolgens inpakken in aluminiumfolie en terug op de barbecue leggen. Bij een kerntemperatuur van 92˚C zijn de ribs klaar. Dan van de barbecue halen en tenminste een half uur laten rusten in de folie.

Hoe maak je Beef short ribs

Receptidee: Dutch Oven Short Ribs

Reviews

Geweldig

Heerlijk

Jelle D 4 oktober 2021

Extra informatie

Gewichten

2100 g., 2200 g., 2300 g., 2500 g., 3200 g., 3500 g., 3600 g., 3800 g.

Winkelwagen