Scholfilet wit zonder huid
Hoeveelheid: 170-200 g. en 200-230 g. per stuk vacuüm verpakt
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. tot 5 dagen
- Herkomst: Midden Noordzee
Scholfilets naturel zonder hun zwarte huid en met hun witte huid.
Vanaf € 5,50
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!


- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4399 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Hoeveelheid: 170-200 g. en 200-230 g. per stuk vacuüm verpakt
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. tot 5 dagen
- Herkomst: Midden Noordzee
Scholfilet wit met huid
Scholfilets zonder hun zwarte huid en met hun witte huid.
Scholfilet met huid is een heerlijk stuk vis dat vaak wordt bereid vanwege de smaak en textuur die de huid toevoegt. De huid kan helpen om de vis sappig te houden en voegt een knapperige textuur toe wanneer deze goed gebakken of gegrild wordt. Bij het bereiden van scholfilet met huid is het belangrijk om de vis goed te kruiden en te bakken of te grillen tot de huid knapperig is. Een simpele bereiding met citroen, kruiden en een beetje olijfolie kan de smaak van de scholfilet goed naar voren laten komen. Je kunt de scholfilet serveren met bijgerechten zoals gestoomde groenten, een frisse salade of gebakken aardappelen. Het is een lichte en smaakvolle optie voor een gezonde maaltijd. Hoe ben je van plan om de scholfilet te bereiden?
Bereiding
Snijd de puntjes van de boontjes en kook ze in een pan met weinig water en zout in 6-7 minuten beetgaar. Halveer de scholfilets in de lengte en bestrooi ze aan beide kanten met zout en peper. Snijd het bosuitje in dunne reepjes van 5 cm lang. Giet de boontjes af. Leg op elke scholfilet aan het brede uiteinde een bergje van boontjes, wortel en bosui en rol de scholrolletjes zo op, dat de groente er aan één kant uitsteekt. Plaats de rolletjes naast elkaar in een goed ingevette lage ovenschaal. Roer in een kom de crème fraîche met mosterd, wijn, zout en peper naar smaak door elkaar en schenk de saus over de rolletjes. Laat de scholrolletjes in een voorverwarmde oven van 175°C in ongeveer 15 minuten gaar worden of in de magnetron op 600 watt in 10 minuten.
Lekker met pandan rijst of gele rijst.
Ingrediënten
- 300 gram scholfilets
- 100 gram dunne sperziebonen
- zout, peper
- 1 bosuitje
- 50 gram in reepjes gesneden wortel
- 125 ml crème fraîche
- 1 eetlepel grove mosterd
- ½ dl droge witte wijn
Reviews
Extra informatie
Gerelateerde producten
Hamburger Black Angus
Vanaf € 1,50Gewaardeerd 5.00 uit 5Kipsaté spies 2 x 100 g. vers
€ 3,30 incl. BTWOssenhaasspies per 2 stuks vers
€ 9,50 incl. BTWVarkenshaassaté spies 2 st.
€ 4,40 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5Eendenborstfilet met vel
Vanaf € 5,95Gewaardeerd 5.00 uit 5Speklappen gekruid
€ 3,75 incl. BTWHouthakkerssteak
€ 3,75Gewaardeerd 5.00 uit 5Entrecote vers
Vanaf € 7,95Gewaardeerd 5.00 uit 5
Uitgelichte Producten
RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 43,20RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 20,60ENTRECOTE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 12,00BAVETTE LIMOUSIN
Vanaf € 18,75
Peter – 24 november 2021