Gratis bezorging v.a. €75,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*

Scholfilet wit zonder huid

Hoeveelheid: 200-220 g. per stuk vacuüm verpakt

  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. tot 5 dagen
  • Herkomst: Midden Noordzee

Scholfilets naturel zonder hun zwarte huid en met hun witte huid.

 6,95 incl. BTW

8 op voorraad

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Hoeveelheid: 200-220 g. per stuk vacuüm verpakt

  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. tot 5 dagen
  • Herkomst: Midden Noordzee

Scholfilet wit met huid

Scholfilets zonder hun zwarte huid en met hun witte huid

Scholrolletjes met Mosterdsaus

scholrolletjes

Type gerechtHoofdgerecht
Bereidingstijd<20 min.
VerkrijgbaarheidGoed
Aantal personen2 personen
Energie415kCal/1740kJ

Bereiding

Snijd de puntjes van de boontjes en kook ze in een pan met weinig water en zout in 6-7 minuten beetgaar. Halveer de scholfilets in de lengte en bestrooi ze aan beide kanten met zout en peper. Snijd het bosuitje in dunne reepjes van 5 cm lang. Giet de boontjes af. Leg op elke scholfilet aan het brede uiteinde een bergje van boontjes, wortel en bosui en rol de scholrolletjes zo op, dat de groente er aan één kant uitsteekt. Plaats de rolletjes naast elkaar in een goed ingevette lage ovenschaal. Roer in een kom de crème fraîche met mosterd, wijn, zout en peper naar smaak door elkaar en schenk de saus over de rolletjes. Laat de scholrolletjes in een voorverwarmde oven van 175°C in ongeveer 15 minuten gaar worden of in de magnetron op 600 watt in 10 minuten.

Lekker met pandanrijst of gele rijst.

Ingrediënten

  • 300 gram scholfilets
  • 100 gram dunne sperziebonen
  • zout, peper
  • 1 bosuitje
  • 50 gram in reepjes gesneden wortel
  • 125 ml crème fraîche
  • 1 eetlepel grove mosterd
  • ½ dl droge witte wijn

 

Reviews

Mooie filets

Ligt nog in de vriezer

Peter 24 november 2021

Extra informatie

Winkelwagen