Winkelwagen

Schnitzel van de bovenbil ongepaneerd

Hoeveelheid: ca. 165 g. of 200 g. per stuk vacuum verpakt

 • Herkomst: Holland
 • Leveringsconditie: Diepvries
 • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Schnitzel van de bovenbil gesneden van het Wroetvarken.

Vanaf  3,25

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

-Verlaag de producthoeveelheid. +Verhoog de product hoeveelheid.
‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Schnitzel van de bovenbil ongepaneerd

Hoeveelheid: ca. 165 g. of 200 g. per stuk vacuum verpakt

 • Herkomst: Holland
 • Leveringsconditie: Diepvries
 • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Schnitzel van de bovenbil gesneden van het Wroetvarken

Het wroetvarken

U mag van uw slager altijd iets meer verwachten. Hieronder beschrijven wij de kenmerken van het Wroetvarken.

   • Uniek Ras. Het Wroetvarken is een uniek ras. 99% van alle varkens behoren niet tot dit ras.
    Onze varkens worden geselecteerd op moedereigenschappen, robuustheid, vitaliteit en vriendelijkheid. Dit bevordert de kwaliteit van het vlees. Het vlees is beter dooradert (intramusculair vet), fijner van structuur,
    malser en bevat minder vocht.
   • De Wroetstal. De stallen voor Wroetvarkens worden volgens de door ons gestelde normen en eisen gebouwd. Elke stal, ongeacht waar deze staat, ziet er daardoor hetzelfde uit. Door de vele ramen op zichthoogte komt er veel daglicht naar binnen. Hierdoor ontstaat een natuurlijk dag- en nachtritme.
   • Hele dag wroeten, spelen en rusten. De Wroetstal heeft dichte vloeren met een dikke laag strooisel. Dit geeft een comfortabel ligbed waar de varkens op kunnen rusten, spelen en natuurlijk kunnen wroeten. Dit doen ze het liefst, want dat is hun natuurlijk gedrag. Hier komt ook de naam “Het Wroetvarken” vandaan.
   • Leefruimte. In een wroetstal leven kleine groepen van 20 tot 32 varkens bij elkaar. Hierdoor
    ontstaat er meer leefruimte voor de varkens. Ze krijgen meer beweging, worden actiever en daardoor ontwikkelen ze goed en gezond spierweefsel. Dit is weer terug te vinden in het vlees.
   • NON-GMO voer. Al onze varkens hebben de hele dag beschikking over vers drinkwater en NONGMO
    voer. De samenstelling van het gehele voer is vrij van genetische modificatie. De juiste voeding proeft u terug in het vlees.
   • Milieu/leefomgeving. Het streven is om de vaste mest (mengsel van mest + strooisel) op het eigen bedrijf of in de buurt bij akkerbouwers uit te rijden. De vaste mest is beter voor het milieu en heeft positieve invloed op het bodemleven. Dit bevordert ook weer de plantengroei en toename van insecten, bijen en vlinders in de buurt van de landerijen.
   • Beter Leven. Het Wroetvarken voldoet aan het Beter Leven keurmerk (1 ster) van de Dierenbescherming. Wij gaan met onze eisen en normen binnen onze keten zelfs verder dan de eisen van het Beter Leven
    keurmerk.

Internetslager met snelle levering

Iedere bestelling bij Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor u klaargemaakt en ingepakt. Het vlees wordt geleverd in hoogwaardige isolatiezakken met speciale koelelementen. Zo blijft het goed gekoeld. We proberen hiermee zoveel mogelijk afscheid te nemen van de grote piepschuim EPS-boxen, wat veel ruimte en onnodig afvalverwerking scheelt. We verzenden de online vlees bestellingen met Same Day Delivery, zodat de pakketten maximaal 9 uur onderweg zijn.

Extra informatie

Gewichten

165 g., 200 g.

Gerelateerde producten

Uitgelichte Producten

0