Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-

Rundersnippers

Hoeveelheid: Ca. 500 g.

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Ideaal om bijvoorbeeld je eigen worst, gehakt, hamburger of gehaktbal mee te maken.

 7,60 incl. BTW

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Rundersnippers 80/20

Hoeveelheid: Ca. 500 g.

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Rundersnippers 80/20

De rundersnippers, zijn zorgvuldig voor u uitgezocht en zó verpakt dat u er zelf thuis van alles van kunt maken. Deze rundersnippers zijn ideaal om bijvoorbeeld je eigen worst, gehakt, hamburger of gehaktbal mee te maken. Een mooie verhouding van 80% vlees en maximaal 20% vet.

Wij verkopen de rundersnippers per 500 gram. In 1 verpakking zit dus circa 500 gram.

Let op: snipper grootte kan variëren

U zou dit product kunnen combineren met de: varkenssnippers/mager met

Rundvlees

Rundersnippers kunnen uit alle delen van het rund komen. De rundersnippers zijn kleine stukjes vlees die overblijven, nadat het rund is uitgebeend en verdeeld in technische delen. Uitbenen wil zeggen dat alle botten die in het rund zitten zijn verwijderd. Dit gebeurd door een uitbener. Technische delen zijn de delen waar de slager gerichte producten van snijdt. Een technisch deel is bijvoorbeeld de ossenhaas of de kogel voor de kogel biefstuk.

Over ons

Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf. Wij hebben geen winkel, u vindt ons online.  Wij snijden en bewerken vlees en passen ons aan aan uw wensen en eisen. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele jaren ervaring. De laatste jaren hebben wij veel geïnvesteerd in het goed en veilig verpakken van ons vlees, zonder kwaliteit te verliezen.

Iedere bestelling bij de Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt. Het vlees wordt geleverd in hoogwaardige isolatiezakken met speciale koelelementen. Het vlees blijft dan goed gekoeld. We proberen hiermee zoveel mogelijk afscheid te nemen van de grote piepschuim EPS boxen, wat veel ruimte en onnodige afvalverwerking scheelt. Omdat we tegenwoordig verzenden met Trunkrs Same Day Delivery / Next Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 10 uur onderweg.

Reviews

Richard 7 februari 2023

Ralph 20 juli 2021

Extra informatie

Winkelwagen