Runderpoulet stoofvlees vers
Hoeveelheid: per circa 1000 g. vacuüm verpakt
- Herkomst: Holland
- Leveringsconditie: vers
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C.
Runderpoulet wordt vooral gebruikt bij de bereiding van hachee, soepvlees en stoofschotels. Runderpoulet is niet bedoeld om gebakken te worden.
In mooie stukjes gesneden van circa 2 x 2 cm.
€ 19,95 incl. BTW
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4114 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Runderpoulet stoofvlees vers
Hoeveelheid: per circa 1000 g. vacuüm verpakt
- Herkomst: Holland
- Leveringsconditie: Vers
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C.
Runderpoulet
Stoofvlees is de algemene benaming voor vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is om het mals te maken. Tijdens het sudderen worden stoffen als collageen en elastine afgebroken die het vlees stug houden. Doordat de structuur van rundvlees uit vezels bestaat, valt het na het sudderen in draden uit elkaar.
Runderpoulet wordt vooral gebruikt bij de bereiding van hachee en stoofschotels. Runderpoulet is niet bedoeld om gebakken te worden, maar uitsluitend om te stoven of om soep van te trekken.
Ingrediënten 4 personen
500 gram runderpoulet
scheutje azijn of rode wijn
2 plakken ontbijtkoek
1 ui
mosterd
1 laurierblaadje
3 kruidnagels
peper
zout
appelstroop
Bereidingswijze
Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin – bier gebruiken. Voeg de ui – in stukken gesneden – het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.
Reviews
Extra informatie
Gerelateerde producten
Half om half gehakt
Vanaf € 2,90 Snelle weergaveSukadelappen Hollands
€ 13,95 incl. BTW Snelle weergaveRundergehakt
Vanaf € 7,75Waardering 5.00 uit 5Snelle weergaveRiblap
€ 9,95 incl. BTWWaardering 5.00 uit 5Snelle weergaveDoorregen runderlappen grasgevoerd vers
€ 6,15 incl. BTW Snelle weergaveEntrecote vers
Vanaf € 6,50Waardering 5.00 uit 5Snelle weergaveOssenhaas Vers
Vanaf € 28,45Waardering 4.80 uit 5Snelle weergaveKogelbiefstuk Iers
€ 5,95 incl. BTWWaardering 4.67 uit 5Snelle weergave
Uitgelichte Producten
- Aanbieding
COTE DE BOEUF STEAK HOLSTEIN DRY AGED
€ 58,50 Snelle weergave - Aanbieding
COTE DE BOEUF HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 105,75 Snelle weergave - Aanbieding
RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 89,10 Snelle weergave - Aanbieding
RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 19,35 Snelle weergave
Bob – 2 februari 2024
Richard – 20 december 2023