Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-

Nduja calabrese

Hoeveelheid: ca. 500 – 520 g.

  • Herkomst: Italië
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C

Originele Nduja, de tongstrelende delicatesse uit Calabrië

 19,50 incl. BTW

Uitverkocht

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Nduja calabrese

Hoeveelheid: ca. 500 – 520 g.

  • Herkomst: Italië
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C
  • Merk: Madeo food

Nduja calabrese , Nduja, de originele tongstrelende delicatesse uit Calabrië

Nduja Smeerbare Worst uit Calabrië, de zonovergoten zuidelijkste provincie van Italië, de middenvoet van de laars en slechts door de smalle straat van Messina gescheiden van Sicilië. De provincie staat bekend om zijn overheerlijke delicatessen waarvan de bekendste wellicht de zeer pikante worst Nduja is.

Wat is `Nduja?
Nduja is een eerlijk natuurproduct zonder kunstmatige toevoegingen. De enige ingrediënten zijn gemalen varkensvlees, vet, zout en zongerijpte rode pepers uit Calabrië. De vleespasta wordt samen met het vet, zout en de rode pepers langdurig gekneed en in worstdarmen geperst. Vervolgens wordt de worst licht gerookt en te drogen gehangen. De droogtijd varieert van 2 weken tot een jaar. Tijdens het droogproces wordt niet alleen de worst pikanter, ook de Calabrische rode pepers krijgen zo de tijd hun eigen identieke pepersmaak aan de het vlees af te geven. Nduja calabrese is als een goede wijn, hoe rijper hoe smakelijker.

Bekijk hier: ons gehele vleeswaren assortiment.

Over ons

Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf. Wij hebben geen winkel, u vindt ons online. Wij snijden en bewerken vlees en passen ons aan aan uw wensen en eisen. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele jaren ervaring. De laatste jaren hebben wij veel geïnvesteerd in het goed en veilig verpakken van ons vlees, zonder kwaliteit te verliezen.

Levering & Bezorging

Iedere bestelling bij Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt. Het vlees wordt geleverd in hoogwaardige isolatiezakken met speciale koelelementen. Het vlees blijft dan goed gekoeld. We proberen hiermee zoveel mogelijk afscheid te nemen van de grote piepschuim EPS boxen, wat veel ruimte en onnodig afvalverwerking scheelt. Omdat we tegenwoordig verzenden met Trunkrs Same Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 9 uur onderweg.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Bezorger gemist en zijn de buren niet thuis? Dan gaat uw pakket meteen naar het sorteercentrum van Trunkrs. Hier wordt het pakket gekoeld bewaard zodat het de volgende dag opnieuw aangeboden zal worden tussen 17.00 en 22.00 uur.

 

Reviews

Jaspert 25 december 2021

Harrie 10 december 2021

Menno 16 november 2021

Jelle 20 augustus 2021

Meer reviews Minder reviews

Extra informatie

Winkelwagen