Om een perfect stukje rundvlees af te leveren met de hoogst mogelijke standaard in dierenwelzijn moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle schakels in de keten zijn belangrijk. Bij de fokkers van vleesvee en bij de boerderijen waar de runderen worden gemest, draait alles om een goede verzorging. Goede voeding, rust en ruimte zorgen ervoor dat de runderen in een perfecte conditie worden afgeleverd op het slachthuis. Tijdens het transport doen we er alles aan om stress te vermijden. De runderen komen uit de regio Twente en net over de grens in Duitsland. De afstand is maximaal 45 minuten tot het slachthuis in Oldenzaal.
Ook op het slachthuis gaan we respectvol om met de dieren. Vakmensen zorgen ervoor dat de runderen op een hygiënische wijze worden geslacht. Daarna worden de karkassen vakkundig uitgesneden tot vleesdelen zoals de ossenhaas en het ribstuk. Zes eigen Foodtrucks brengen het rundvlees vervolgens naar de geselecteerde afnemers, zoals kwaliteitslagers en horeca groothandel.
Geweldig lekker!
Gekocht op aanraden van chef Wil Demandt. Zeker geen spijt van! Dit is de tweede keer dat ik hem bestel. Je moet alleen wel weten hoe je hem klaar moet maken (youtube: Wil Demandt maakt onglet aux echalottes)
H – 11 juli 2023
Zeer goed
Zeer goed
Rolf Pauls – 6 maart 2022
Longhaas
Zeer mooi, smaakvol, fijn en mals.
Rolf – 21 januari 2022
Vol van smaak
Jammer dat dit stuk vlees nog niet zo bekend is, vol van smaak en makkelijke bereiding
Shanna – 11 december 2021