Hoeveelheid: ca. 400 g. per 2 stuks ..
Hoeveelheid: 500 g. of 1000 g.
Het is vlees is van de klapribben zonder het bot en is perfect te bereiden als stoofvlees.
Klapstuk is een klein deel van de Brisket/ puntborst, dit wordt ook wel draadjesvlees genoemd.
Hutspot met klapstuk is een bekende klassieker!
Breng 1 liter water met de bouillonblokjes aan de kook. Voeg het vlees toe en laat deze ± 90 minuten zachtjes koken.
Schil de aardappels en de wortels en snijd ze in stukken.
Neem het vlees even uit de pan en doe alle groenten in de bouillon. Leg het vlees er bovenop en laat het nog ± 20 minuten koken.
Neem het vlees uit de pan. Snijd het in vier plakken. Stamp de groenten fijn en roer er de boter door. Breng op smaak met zout en peper.
Lekker met grove mosterd en een kuiltje bouillon van de klapstuk.
Wist u dat…
Het kookvocht te gebruiken is voor het koken van de wortelen en de aardappels, of voor soep, ragout en sauzen?
Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf dat u online kunt vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het versturen van kwaliteitsvlees. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele tientallen jaren ervaring. Vroeger gingen we met een koe door de straat of met het vlees langs de deuren. Daarover kunnen we mooie verhalen vertellen. Vier generaties, zo ver gaat onze slagerservaring. Het resultaat van al die ervaring bieden wij u nu graag met hoogwaardige producten.
Gratis bezorging vanaf €65,- Bent u morgen niet thuis of vindt u het handiger om de bestelling zelf af te halen?
Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2850 afhaallocaties in heel Nederland en 800 locaties in België.
Gewichten | 500 g., 1000 g., 1500 g., 2000 g., 2500 g., 5000 g. |
---|
Hoeveelheid: ca. 400 g. per 2 stuks ..
Hoeveelheid: ca. 450 g. per 2 stuks ..
Hoeveelheid: totaal ca. 250 g. per 2 s..
Hoeveelheid: Ca. 1000 g. 1200 g. 1500 ..
Mieke –
Mooi stuk vlees, wel goed stoven voor het beste resultaat.