Hoeveelheid: ca. 400-420 g. per 2 stu..
Hoeveelheid: ca. 200 g. vacuüm verpakt
Kippenlever is één van de organen van de kip.
Kookpan: Breng water aan de kook en doe de kippenlevertjes in het water. Laat de kippenlevertjes 5 minuten wellen. Giet de kippenlevertjes af en bestrooi deze met kruiden. Bereid de kippenlevertjes vervolgens in een koekenpan.
Koekenpan: verhit (olijf)olie en bak de kippenlevertjes op matige temperatuur in ca. 5 minuten bruin. Regelmatig keren. Bak eventueel gesneden ui en spekreepjes mee.
Bereidingswijze
Was de kippenlevertjes goed schoon en dep ze droog.
Meng bloem met kipkruiden en voeg de lever er aan toe, meng dit goed.
Laat de marinade circa 30 minuten intrekken in de koelkast.
Rijg 3 a 4 levertjes aan een prikker en gril ze vervolgens 3 a 4 minuten op een medium hete bbq.
Gewichten | 500 g., 1500 g., 2500 g. |
---|
Hoeveelheid: ca. 400-420 g. per 2 stu..
Hoeveelheid: ca. 300 g. per stuk..
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..