Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Kippenlever

0 review(s)

Hoeveelheid: ca. 200 g. vacuüm verpakt

  • Herkomst: Nederland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

 1,75


incl BTW.

Op voorraad

Voor 12:00 besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Hoeveelheid: ca. 200 g. vacuüm verpakt

  • Herkomst: Nederland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Kippenlever

Kippenlever is één van de organen van de kip.

  • Smaak: Kippenlever heeft een specifieke smaak wat wordt veroorzaakt door het ijzergehalte.
  • Bereiden: Kookpan en daarna in koekenpan
  • Weetje of tip: De kippenlevertjes kruiden met zout en peper en bakken met uitjes en spekjes. Met bruin brood erbij zorgt dit voor een lekkere smaakbeleving.

Receptidee

Kookpan: Breng water aan de kook en doe de kippenlevertjes in het water. Laat de kippenlevertjes 5 minuten wellen. Giet de kippenlevertjes af en bestrooi deze met kruiden. Bereid de kippenlevertjes vervolgens in een koekenpan.

Koekenpan: verhit (olijf)olie en bak de kippenlevertjes op matige temperatuur in ca. 5 minuten bruin. Regelmatig keren. Bak eventueel gesneden ui en spekreepjes mee.

Kippenlever spiesjes voor op de bbq

Bereidingswijze

Was de kippenlevertjes goed schoon en dep ze droog.
Meng bloem met kipkruiden en voeg de lever er aan toe, meng dit goed.
Laat de marinade circa 30 minuten intrekken in de koelkast.
Rijg 3 a 4 levertjes aan een prikker en gril ze vervolgens 3 a 4 minuten op een medium hete bbq.

Extra informatie

Gewichten

500 g., 1500 g., 2500 g.

Stel een vraag over dit product