Winkelwagen

Kip heel puur Hollands

Hoeveelheid: ca. 900 g. 

  • Herkomst: Nederland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Direct van de boer, het beste op uw bord

 9,95 incl. BTW

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

2 op voorraad

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Kip heel puur Hollands

Hoeveelheid: ca. 900 g. 

  • Herkomst: Nederland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Kip heel puur Hollands

  • Plantaardige voeding
  • Zeer hoge hygiëne eisen
  • Strakke begeleiding en controle (KIWA-VERIN)
  • 100% Antibiotica vrij
  • 100% Salmonella vrij

Herkomst

De boer en zijn kippen
Deze kippen krijgen elke dag de beste verzorging die er maar is! Elke dag weer controleert de boer alle dingen die bijdragen aan het dierenwelzijn van de kip. Wij vinden het belangrijk dat onze kippen een goed leven hebben. Dit houdt onder andere in dat de kippen altijd de beschikking over vers water hebben, ze een natuurlijk dag en nachtritme hebben en een goede verzorging ontvangen. Daarom selecteren we onze pluimveehouders ook zorgvuldig uit!

Voeding van de kip

Voor elke levensfase van de kip is er speciaal voer. Het voer bestaat voornamelijk uit soja, tarwe en mais. Altijd afgestemd op de behoefte van de kip. Verantwoorde voeding voor de kip zorgt voor gezond kippenvlees op uw bord.

Het voer wat de kippen krijgen is 100% plantaardig en het grootste gedeelte van de grondstoffen komen uit Europa zelf!

Sticky Finger Chicken

Ingrediënten

Bereiding

  • Voorbereiding: 15 min.
  • BBQ temperatuur: 110 à 120°C
  • Kerntemperatuur: 74°C

Materialen

  • Afsluitbare barbecue
  • Digitale kernthermometer
  • Houtskool of briketten
  • Je favoriete rookhout*
  • Sauskwast

Tips

  • * Kersenhout gaat goed samen met kip. Maar andere soorten als eiken-, beuken-, hickory- of appelhout doen het ook prima!

Stap voor stap

Stap 1 Voorbereiding

Kip inwrijven met de BBQ Rub.

Stap 2 Bereiding

Stook de barbecue zo stabiel mogelijk op 110 à 120˚C.

Voeg rookhout toe en barbecue de kip langzaam in een gesloten barbecue tot een kerntemperatuur van 74˚C. Haal de kip van de barbecue en laat tenminste 15 minuten rusten.

Stook ondertussen de barbecue op om te grillen. Glaceer de kip royaal met barbecue saus. Laat de saus nog even karameliseren op de barbecue. Zo nodig tijdens het glaceren meer saus aanbrengen met een sauskwast.

Stap 3 Serveren

Eet smakelijk!

Bekijk hier: ons gehele puur Hollandse kip assortiment.

Over ons

Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf. Wij hebben geen winkel, u vindt ons online.  Wij snijden en bewerken vlees en passen ons aan aan uw wensen en eisen. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele jaren ervaring. De laatste jaren hebben wij veel geïnvesteerd in het goed en veilig verpakken van ons vlees, zonder kwaliteit te verliezen.

Extra informatie

Gerelateerde producten

Uitgelichte Producten

0