Hoeveelheid: ca. 1000 g.
Heerlijk zacht rosé kalf stoofvlees. Maak de lekkerste stoofpot met onze kalfswangen.
€ 39,95 incl. BTW
16 op voorraad
Kalf konen gesloten, rosé.
Gaar de wangen mooi low and slow op een lage temperatuur. Het bindweefsel dat zich in het vlees bevindt wordt dan gelatine en het mooie hiervan is dat deze gelatine de saus een mooie binding geeft en ervoor zorgt dat het vlees sappig blijft. Als je het op een te hoge temperatuur bereid dan droogt het vlees uit. Op een lage temperatuur blijft dit vlees echt veel smaakvoller. We verzekeren je dat het lange wachten meer dan de moeite waard is.
Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf dat u online kunt vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het versturen van kwaliteitsvlees. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele tientallen jaren ervaring. Vroeger gingen we met een koe door de straat of met het vlees langs de deuren. Daarover kunnen we mooie verhalen vertellen. Vier generaties, zo ver gaat onze slagerservaring. Het resultaat van al die ervaring bieden wij u nu graag met hoogwaardige producten.
Gewicht | 450 g |
---|
Hoeveelheid: ca. 800 g. per ca. 9 stuk..
5 review(s)
4 op voorraad
Kip shaslick Hoeveelheid: Tray per 9 ..
3 review(s)
18 op voorraad
Hoeveelheid: Ca. 500 g. 1000 g. 1500 g..
15 review(s)
Hoeveelheid: ca. 500 g. vacuüm verpakt..
9 review(s)
Hoeveelheid: vanaf ca. 1 kg. en 2 kg. ..
42 review(s)
Hoeveelheid: diverse gewichten per stu..
3 review(s)
Hoeveelheid: ca. 2 x 100 g. vers..
11 review(s)
Hoeveelheid: 10 x 100 g. bulk vacuüm v..
9 review(s)
Hoeveelheid: 200-220 g. per stuk vacuü..
1 review(s)
8 op voorraad
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks na..
3 review(s)
Hoeveelheid: 2000 g. en 4000 g.H..
9 review(s)
Hoeveelheid: 6 x 85 g. p/st. vacuüm v..
19 review(s)
©2013 - 2023 Internetslagerij.nl
Same day delivery, op werkdagen voor 10 uur besteld vanavond al in huis. Sluiten
Excellent
Boterzacht, hoe langer je stooft hoe lekkerder het smaakt.
Edwin – 20 december 2022
Kalfswangen stoverij
Nog niet klaargemaakt, maar ziet er goed uit
Elise – 19 april 2021