Hoeveelheid: ca. 1250 g. of 2500 g. va..
Kalf konen gesloten, rosé.
Gaar de wangen mooi low and slow op een lage temperatuur. Het bindweefsel dat zich in het vlees bevindt wordt dan gelatine en het mooie hiervan is dat deze gelatine de saus een mooie binding geeft en ervoor zorgt dat het vlees sappig blijft. Als je het op een te hoge temperatuur bereid dan droogt het vlees uit. Op een lage temperatuur blijft dit vlees echt veel smaakvoller. We verzekeren je dat het lange wachten meer dan de moeite waard is.
Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf dat u online kunt vinden. Wij zijn gespecialiseerd in het versturen van kwaliteitsvlees. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele tientallen jaren ervaring. Vroeger gingen we met een koe door de straat of met het vlees langs de deuren. Daarover kunnen we mooie verhalen vertellen. Vier generaties, zo ver gaat onze slagerservaring. Het resultaat van al die ervaring bieden wij u nu graag met hoogwaardige producten.
Gewicht | 450 g |
---|
k heb zelden zo’n lekker stukje vlees gegeten, super mals en erg smaakvol.
Hoeveelheid: ca. 1250 g. of 2500 g. va..
Hoeveelheid: Diverse gewichten, vanaf ..
Hoeveelheid: ca. 200 g. per stuk..
Hoeveelheid: ca. 1 kg. stukHerko..
Edwin – 20 december 2022
Excellent - Boterzacht, hoe langer je stooft hoe lekkerder het smaakt.
Elise – 19 april 2021
Kalfswangen stoverij - Nog niet klaargemaakt, maar ziet er goed uit