Herkomst: Holland Leveringscond..
Hoeveelheid: ca. 600 g.
Kalf konen gesloten, rosé.
De kalfswang is een prachtig stuk vlees waar je wel de tijd voor moet nemen. Gaar de wangen mooi low and slow op een lage temperatuur.
Kalfswang bevat veel collageen met als gevolg dat het vlees de saus waarin het gaar stooft op een zeer natuurlijke wijze zelf bindt. De gelatine in de saus geeft een mooie binding maar zorgt er ook voor dat het vlees sappig blijft. Als het op een te hoge temperatuur wordt bereid dan droogt het vlees uit.
Gewicht | 450 g |
---|
k heb zelden zo’n lekker stukje vlees gegeten, super mals en erg smaakvol.
Herkomst: Holland Leveringscond..
Hoeveelheid: ca. 1250 g. of 2500 g. va..
Hoeveelheid: ca. 2 x 80 g. per stuk va..
Hoeveelheid: per 2 stuks verpakt ca. 2..
Elise – 19 april 2021
Kalfswangen stoverij - Nog niet klaargemaakt, maar ziet er goed uit