Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Kalfsriblap

0 review(s)

Hoeveelheid: ca. 400 g. stuk vacuüm verpakt

  • Herkomst: EU
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Deze kalfsriblap rosé is uitermate geschikt voor een heerlijk stoofgerecht.

6,95


incl BTW.

Op voorraad

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Beschrijving

Hoeveelheid: ca. 400 g. stuk vacuüm verpakt

  • Herkomst: EU
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Kalfsriblap

De kalfsriblap komt uit de voorbout van het kalf. Dat wil zeggen dat het vlees net iets minder mals is. De riblap heeft dus wat meer bereidingstijd nodig. de riblap is wat vetter, maar dat zorgt juist voor de lekkere smaak.

Kalfsvlees komt van jonge runderen van 8 tot maximaal 12 maanden oud.

Hoe bereid je de beste kalfsriblap

Reviews

Stel een vraag over dit product


Winkelwagen
  • No products in the cart.