Gratis bezorging v.a. €70,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*

Kalfsriblap

1 review(s)

Hoeveelheid: ca. 400 g. stuk vacuüm verpakt

  • Herkomst: EU
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Deze kalfsriblap rosé is uitermate geschikt voor een heerlijk stoofgerecht.

6,95


incl BTW.

Niet op voorraad

Uitverkocht

Beschrijving

Hoeveelheid: ca. 400 g. stuk vacuüm verpakt

  • Herkomst: EU
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Kalfsriblap

De kalfsriblap komt uit de voorbout van het kalf. Dat wil zeggen dat het vlees net iets minder mals is. De riblap heeft dus wat meer bereidingstijd nodig. de riblap is wat vetter, maar dat zorgt juist voor de lekkere smaak.

Kalfsvlees komt van jonge runderen van 8 tot maximaal 12 maanden oud.

Hoe bereid je de beste kalfsriblap

1 beoordelingen voor Kalfsriblap

Franz van Bokhoven 28 september 2021

lekker - Is lekker mals

Stel een vraag over dit product


Winkelwagen
  • No products in the cart.