Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-

Kalfsriblap

Hoeveelheid: 200 g. vacuüm verpakt

  • Herkomst: EU
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Kalfsriblap

De kalfsriblap is gesneden van de bovenrib. De kalfsriblap is uitermate geschikt voor een heerlijk stoofgerecht.

 

 8,95 incl. BTW

34 op voorraad

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Hoeveelheid: 500 g. vacuüm verpakt

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Kalfsriblap

Een kalfsriblap is een stuk vlees dat wordt gesneden van de ribben van een kalf. Het is een mager en mals stuk vlees dat vaak wordt gebruikt in de keuken vanwege zijn veelzijdigheid en milde smaak. Kalfsriblap kan op verschillende manieren worden bereid, zoals braden, stoven, grillen of bakken, en het leent zich uitstekend voor verschillende culinaire toepassingen. Het wordt vaak gebruikt in stoofschotels, braadstukken, steaks en andere vleesgerechten. Vanwege de fijne textuur en subtiele smaak is kalfsriblap populair bij fijnproevers en koks over de hele wereld.

Authentieke Hollandse Smaak

Onze kalfsriblap komt rechtstreeks van Nederlandse boerderijen en biedt een authentieke smaak. Het is sappig, mals en barst van de smaak – precies zoals je het verwacht van hoogwaardig vlees.

Eindeloze Mogelijkheden in de Keuken

Dit vlees is net zo veelzijdig als het maar kan. Of je nu een stoofpotje wilt maken, het wilt grillen of het in een saus wilt verwerken, de kalfs riblap kan het allemaal aan. Het is de perfecte basis voor tal van heerlijke gerechten.

Klaar om Te Koken?

Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of gewoon graag in de keuken staat, onze kalfsriblap maakt het koken een fluitje van een cent. Het enige wat je nodig hebt, is een beetje creativiteit en onze smakelijke riblap – de rest volgt vanzelf!

Bestel Nu en Geniet

Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw Hollandse kalfsriblap en ontdek waarom dit vlees zo geliefd is bij fijnproevers over de hele wereld. Met snelle levering en topkwaliteit is een smaakvolle maaltijd binnen handbereik.

Is kalfsvlees gezond?

Kalfsvlees behoort tot de gezondere vleessoorten die verkocht worden. Zo beschikt kalfsvlees, naast de smakelijke eigenschappen, over diverse gezonde eigenschappen. Kalfsvlees is een uitstekende bron van vitamines, mineralen en eiwitten. Het zeer eiwitrijk vlees bevat ijzer, omegavetzuren en verschillende vitaminen, zoals vitamine B1 en D. Deze vitaminen en mineralen zijn onmisbaar voor een gezonde levensstijl. De consumptie van het kalfsvlees bevordert de algemene gezondheid doordat talloze voedingsstoffen worden opgenomen. Bovendien is kalfsvlees lichter verteerbaar dan rundvlees.

 

Reviews

Ron 17 mei 2024

KARIN 3 mei 2024

Extra informatie

Winkelwagen