Gratis bezorging v.a. €70,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*

Kalfsgehakt

0 review(s)

Hoeveelheid: ca. 500 g. per stuk vacuüm verpakt

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Kalfsgehakt is 100% gemalen kalfsvlees van magere restdelen. Dit gehakt is na het bakken of braden iets ‘droger’ dan rundergehakt, het bevat bijna geen vet maar is erg delicaat van smaak.

6,50

Van7,50
incl BTW.

Op voorraad

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Op voorraad

Beschrijving

Kalfsgehakt

Hoeveelheid: ca. 500 g. per stuk vacuüm verpakt

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Vlees informatie

Kalfsgehakt is 100% gemalen kalfsvlees van magere restdelen. Dit gehakt is na het bakken of braden iets ‘droger’ dan rundergehakt, het bevat bijna geen vet maar is erg delicaat van smaak.

Hoe te bereiden

Bakken 10-12 min
Bakkerellen 10-12 min
Braden 18-20 min
Grillen 10-12 min
Steengrillen 10-12 min

Voedingswaarde per 100g (rauw)

Energie (kJ) 889.00
Energie (kcal) 214.00
Eiwit (gram) 19.00
Vet (gram) 15.10
Verzadigde vetzuren (gram) 5.90
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren (gram) 6.10
Meervoudig onverzadigd vetzuur (gram) 0.80
Transvetzuren (gram) 0.20
Cholesterol (milligram) 57.30
Koolhydraten (milligram) 0.30
Vitamine B1 (milligram) 0.07
Vitamine B6 (milligram) 0.32
Vitamine B12 (microgram) 2.13
Vitamine D (microgram) 0.50
Ijzer (milligram) 1.00
Zink (milligram) 2.82
Natrium (milligram) 90.00

Bron: vlees.nl

Extra informatie

Gewicht500 g

Reviews

Stel een vraag over dit product


Winkelwagen
  • No products in the cart.