Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-

Dry aged bone and marrow steak burger

Hoeveelheid: 160 g. p/st.

 • Herkomst: Nederland
 • Leveringsconditie: Diepvries per stuk vacuüm verpakt
 • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Hamburger 100% rundvlees | 100% smaak

Een hamburger bereid met echt dry-aged rundvlees, beenmerg en kruiden….

 2,70 incl. BTW

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Hoeveelheid: ca. 160 g. p/st.

 • Herkomst: Nederland
 • Leveringsconditie: Diepvries per stuk vacuüm verpakt
 • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Dry aged bone and marrow steak burger | hamburger 100% rundvlees | 100% smaak

Een hamburger bereid met echt dry-aged rundvlees, beenmerg en kruiden klinkt absoluut heerlijk! Dit soort hamburgers staan bekend om hun rijke smaak en sappigheid, dankzij de combinatie van hoogwaardig rundvlees, smaakvol beenmerg en zorgvuldig geselecteerde kruiden.

Het gebruik van dry-aged rundvlees voegt een diepere en complexere smaak toe aan de hamburger, omdat het vlees tijdens het rijpingsproces intensere smaakontwikkeling ondergaat. Beenmerg voegt een romige textuur en extra smaak toe aan de burger, terwijl de juiste mix van kruiden het geheel complementeren en versterken.

Bij het bereiden van zo’n hamburger is het belangrijk om de kwaliteit van de ingrediënten te benadrukken en ze met zorg te behandelen. Het vlees moet op de juiste manier worden gehakt en gekruid, en de beenmerg moet goed worden verdeeld om een perfecte balans van smaken te garanderen.

Serveer deze hamburger op een geroosterd broodje met je favoriete toppings en bijgerechten, en geniet van de smaakvolle ervaring die deze unieke combinatie van ingrediënten biedt.

Clara hamburgers

Clara selecteert voor de hamburger alleen de vleesdelen die het meest lekkere en sappige resultaat geven.

Dit geselecteerde vlees, van voornamelijk de nek en buik, wordt direct na het uitbenen gehakt en gemengd met eventueel kruiden. Om vervolgens vermalen en gevormd te worden tot de gewenste burger. Het productieproces is zo ingericht om de perfecte rulheid en “bite” aan de burger mee te geven. Om deze kwaliteit te waarborgen kan de burger direct na de prodcutie worden diepgevroren in de shock freezer.

Voor het beste resultaat kun je de hamburgers grillen, bakken of zelfs op de barbecue bereiden. Zorg ervoor dat je ze niet te lang kookt om ze sappig te houden. Serveer ze op een lekker broodje met je favoriete toppings en bijgerechten, zoals sla, tomaat, ui, kaas, augurken, en sauzen naar keuze.

Het is geweldig om te horen dat je geniet van de eenvoud van dit gerecht. Soms zijn de beste smaken te vinden in de eenvoudigste bereidingen! Heb je een favoriete manier om je perfecte runderhamburger te bereiden?

Dry aged burger

Voedingswaarden Hamburger rund

Een runderhamburger gemaakt van 80% mager vlees en 20% vet kan variëren in voedingswaarden, maar hier zijn de gemiddelde voedingswaarden voor een runderhamburger van ongeveer 100 gram:

 • Calorieën: Ongeveer 250-300 kcal
 • Eiwitten: Ongeveer 20-25 gram
 • Vetten: Ongeveer 18-22 gram, waarvan een deel verzadigd vet kan zijn.
 • Cholesterol: Ongeveer 70-80 mg
 • Mineralen: Rundergehakt bevat verschillende mineralen, waaronder ijzer, zink en selenium.
 • Vitaminen: Het bevat verschillende B-vitaminen, zoals vitamine B12 en B6.

De voedingswaarden kunnen variëren afhankelijk van het specifieke gehalte aan mager vlees en vet, evenals de bereidingswijze. Bijvoorbeeld, als je extra vet of olie gebruikt om de hamburger te bakken, kunnen de vet- en caloriegehaltes toenemen.

Het is altijd goed om de voedingsinformatie op de verpakking of bij een specifieke bron te controleren, omdat dit je een nauwkeuriger beeld kan geven van de voedingswaarden van de runderhamburger die je hebt.

Reviews

Christian 13 maart 2024

Gertjan 8 maart 2024

Extra informatie

Winkelwagen