Winkelwagen

FLANK STEAK LIMOUSIN

150+ dagen graangevoerd

Hoeveelheid: diverse gewichten per stuk vacuüm skin verpakt

  • Herkomst: Holland-Duitsland grensgebied
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

Met een goed gevoel genieten van heerlijk rundvlees uit omgeving Twente.

Een korte keten in eigen hand, met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn. Voor een puur stuk graangevoerd rundvlees. Eet smakelijk!

 0,00

Niet op voorraad

Dit product is momenteel niet op voorraad.

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

FLANK STEAK LIMOUSIN

Ook wel vinkelap genoemd, een nieuwe sensatie voor op de BBQ.

150+ dagen graangevoerd

Hoeveelheid: diverse gewichten per stuk vacuüm skin verpakt

  • Herkomst: Holland-Duitsland grensgebied
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

FLANK STEAK VAN HET LIMOUSIN VLEESSRAS

De flank steak/vinkelap, niet te verwarren met de populaire bavette. Dit stuk vlees komt ook uit de vang van een rund. Grill dit stuk vlees op een BBQ met een temperatuur van ongeveer 200 graden. Draai het vlees regelmatig om en met een paar minuten is het klaar.

Normaal gesproken is dit vlees niet zo mals als biefstuk, maar wanneer je deze op de draad snijdt in mooi dunne plakjes en voorziet van grof zeezout zal dit vlees je verbazen. Zeker het proberen waard!

Deze mooie grote stukken vlees hebben wij verpakt in een skin verpakking, voor een lange houdbaarheid en een luxe uitstraling.

Limousin

Een echt vleesras!

De Limousin is een echt vleesras. Ze wordt dus niet gemolken. Het vlees van de Limousin is een stuk malser en heeft een unieke smaak.

Limousin-vlees staat bekend om de mooie rode kleur, speciale marmering, heerlijke sappigheid en ongekende malsheid. Het vet smelt weg tijdens het bakken en zorgt voor een unieke smaaksensatie.

Extra informatie

Gerelateerde producten

Uitgelichte Producten

0