Hoeveelheid: per 2 stuks verpakt ca. 2..
Hoeveelheid: ca. 500 g. vacuüm verpakt
Het vlees voor de ossenworst en filet americain komt van rijpe runderen met een hoog gehalte vet, de smaakdrager van vlees. Een mooie bijkomstigheid is dat rijpe runderen niet alleen goed smaken, maar ook een goed leven hebben gehad. Alles wat het goed heeft, gedijt.’ De kwaliteit van het product stijgt verder doordat men gebruik maakt van de vang van de koe, wat een vollere smaak en meer bite geeft dan de hals en onderrib die doorgaans worden gebruikt. Niet teveel kruiden, niet teveel specerijen, gewoon dat wat hoort.
Gewichten | 250 g., 500 g. |
---|
Hoeveelheid: per 2 stuks verpakt ca. 2..
Hoeveelheid: 2 x ca. 90 g. vacuum verp..
Hoeveelheid: ca. 120 g. per stuk per 5..
Schnitzel van de filet gepaneerd Hoev..