Hoeveelheid: Diverse gewichten per stu..
Hoeveelheid: ca. 1 kg. en 1.5 kg vacuüm verpakt
De combinatie van vers gras – goed voor 80 procent van de voeding – en veel lichaamsbeweging zorgt voor de verfijnde smaak van het Ierse rundvlees.
Afgeprijsd! Nu vanaf
incl BTW.
Hoeveelheid: ca. 1 kg. en 1.5 kg vacuüm verpakt
Entrecote Iers. Ierse runderen lopen bijna het hele jaar buiten heerlijk te grazen. Al dat verse gras, een ideaal klimaat en volop lichaamsbeweging zorgt voor heerlijk mals vlees. De combinatie van veel beweging en een dieet van gras zorgt ervoor dat het vlees een mooie vetmarmering heeft. Hierdoor krijgt het Ierse rundvlees een volle intense smaak.
Entrecote (striploin) komt uit de dunne lende, een lange eenvormige spier met een randje vet en een beetje vetmarmering. Door de vorm van de lende kunnen er mooie gelijke steaks uit gesneden worden.
Dat randje vet is belangrijk omdat het meer smaak geeft met het bakken. Meebakken dus en voor de liefhebbers; ook opeten. Mals vlees, wel iets steviger dan de ossenhaas maar met een lekkere smaak en een fijne structuur.
Hoeveelheid: Diverse gewichten per stu..
Hoeveelheid: 2 x 130 g. vacuüm verpakt..
Hoeveelheid: ca. 200 g. vacuum verpakt..
Hoeveelheid: ca 300 g. per stuk vacuüm..
Rachel – 23 december 2022
Stevig, mals - Nu verse, vorige keer ingevroren. Beide even zacht en mals
W. – 11 mei 2021
Malsheid was redelijk - Redelijk goed.