Dikke lende steak 2 stuks
Hoeveelheid: ca. 2x 200 g. per 2 vacuüm verpakt
- Herkomst: Hollands
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Dikke lende steak van het Limousin vleesras
€ 13,00 incl. BTW
Niet op voorraad
Uitverkocht


‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis
- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4399 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Hoeveelheid: ca. 2x 200 g. per 2 vacuüm verpakt
- Herkomst: Hollands
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Dikke lende steak van het Limousin vleesras
De dikke lende/ zijlende is een mooi, mals en zacht stuk vlees. De dikke lende is een minder bekend soort biefstuk. Het komt uit de flank vlak na de ribbenkast en is een zeer malse soort biefstuk. Bak hem van binnen mooi rosé, en laat het een korte periode even rusten onder een stukje aluminiumfolie.
Limousin
Een echt vleesras!
De Limousin is een echt vleesras. Ze wordt dus niet gemolken. Het vlees van de Limousin is een stuk malser en heeft een unieke smaak.
Limousin-vlees staat bekend om de mooie rode kleur, speciale marmering, heerlijke sappigheid en ongekende malsheid.
Reviews
Extra informatie
Gerelateerde producten
Buikspek met zwoerd
€ 25,00Spareribs rauw per 2
€ 14,95 incl. BTWBuikspek gerookt
Vanaf € 6,95Gewaardeerd 5.00 uit 5Varkensfiletlap
€ 3,50 incl. BTWNasi Bami vlees
€ 5,95Oorspronkelijke prijs was: € 5,95.€ 4,95Huidige prijs is: € 4,95. incl. BTWHouthakkerssteak
€ 3,75Gewaardeerd 5.00 uit 5Kogelbiefstuk vers-heel
€ 37,50 incl. BTWGewaardeerd 5.00 uit 5Jodenhaas Iers vers
Vanaf € 18,15Gewaardeerd 5.00 uit 5
Uitgelichte Producten
RIBEYE HEEL HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 43,20RIBEYE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 20,60ENTRECOTE HOLSTEIN DRY AGED
Vanaf € 12,00BAVETTE LIMOUSIN
Vanaf € 18,75
Herman – 6 oktober 2022
Corry – 2 september 2022