Winkelwagen

Dikke lende steak 2 stuks

Hoeveelheid: ca. 2x 200 g. per 2 vacuüm verpakt

  • Herkomst: Hollands
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Dikke lende steak van het Limousin vleesras

 13,00 incl. BTW

Niet op voorraad

Uitverkocht

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Hoeveelheid: ca. 2x 200 g. per 2 vacuüm verpakt

  • Herkomst: Hollands
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Dikke lende steak van het Limousin vleesras

De dikke lende/ zijlende is een mooi, mals en zacht stuk vlees. De dikke lende is een minder bekend soort biefstuk.  Het komt uit de flank vlak na de ribbenkast en is een zeer malse soort biefstuk. Bak hem van binnen mooi rosé, en laat het een korte periode even rusten onder een stukje aluminiumfolie.

Limousin

Een echt vleesras!

De Limousin is een echt vleesras. Ze wordt dus niet gemolken. Het vlees van de Limousin is een stuk malser en heeft een unieke smaak.

Limousin-vlees staat bekend om de mooie rode kleur, speciale marmering, heerlijke sappigheid en ongekende malsheid.

Reviews

Herman 6 oktober 2022

Corry 2 september 2022

Extra informatie

Gerelateerde producten

Uitgelichte Producten

0