RUNDERWANG DE LUXE LIMOUSIN
150+ dagen graangevoerd
Hoeveelheid: diverse gewichten per stuk vacuüm skin verpakt
- Herkomst: Holland-Duitsland grensgebied
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C.
Met een goed gevoel genieten van heerlijk rundvlees uit omgeving Twente
Een korte keten in eigen hand, met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn. Voor een puur stuk graangevoerd rundvlees. Eet smakelijk!
€ 0,00
Niet op voorraad
- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4220 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
RUNDERWANG DE LUXE LIMOUSIN
De wangen van het rund, na lang garen een zachte en prachtige smaak.
150+ dagen graangevoerd
Hoeveelheid: diverse gewichten per stuk vacuüm skin verpakt
- Herkomst: Holland-Duitsland grensgebied
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C.
RUNDERWANG DE LUXE
De runderwangen zijn echte werkspieren, runderen gebruiken de gehele dag hun wangen bij het kauwen. Het vlees is dus erg draderig. Het zijn ovaalvormige, dikke stukken vlees met weinig vet en een donkerrode rode kleur.
Runderwang is zeer geschikt om te stoven met groenten en verschillende kruiden. Geef het echter wel de tijd om langzaam te garen. Dit kan in een braadpan maar ook met een bbq met deksel. Het vlees wordt omgetoverd in een smaakvol en ontzettend mals hapje.
Deze mooie grote stukken vlees hebben wij verpakt in een skin verpakking, voor een lange houdbaarheid en een luxe uitstraling.
PRACHTIG VEE UIT DE OMGEVING VAN TWENTE!
Om een perfect stukje rundvlees af te leveren met de hoogst mogelijke standaard in dierenwelzijn moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle schakels in de keten zijn belangrijk. Bij de fokkers van vleesvee en bij de boerderijen waar de runderen worden gemest, draait alles om een goede verzorging. Goede voeding, rust en ruimte zorgen ervoor dat de runderen in een perfecte conditie worden afgeleverd op het slachthuis. Tijdens het transport doen we er alles aan om stress te vermijden. De runderen komen uit de regio Twente en net over de grens in Duitsland. De afstand is maximaal 45 minuten tot het slachthuis in Oldenzaal.
Ook op het slachthuis gaan we respectvol om met de dieren. Vakmensen zorgen ervoor dat de runderen op een hygiënische wijze worden geslacht. Daarna worden de karkassen vakkundig uitgesneden tot vleesdelen zoals de ossenhaas en het ribstuk. Zes eigen Foodtrucks brengen het rundvlees vervolgens naar de geselecteerde afnemers, zoals kwaliteitslagers en horeca groothandel.
Een korte keten in eigen hand, met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn. Voor een puur stuk rundvlees. Eet smakelijk!
Limousin
Een echt vleesras!
De Limousin is een echt vleesras. Ze wordt dus niet gemolken. Het vlees van de Limousin is een stuk malser en heeft een unieke smaak.
Limousin-vlees staat bekend om de mooie rode kleur, speciale marmering, heerlijke sappigheid en ongekende malsheid. Het vet smelt weg tijdens het bakken en zorgt voor een unieke smaaksensatie.
GROTE STUKKEN RUNDVLEES VAN DE ALLERHOOGSTE KWALITEIT, SUPER MALS, FIJN VAN STRUCTUUR EN HEERLIJK VAN SMAAK!
Steaks & Roasts
Grote stukken vlees voor op de Big Green Egg, thuis op de grill of gewoon in de pan, met of zonder bot, op hete kolen of juist Low & Slow, de carnivoor is er gek op! Voor de échte carnivoor hebben wij een assortiment grote stukken rundvlees. Het vlees is afkomstig van jonge Limousin vaarzen, 150+ dagen graan gevoerd, waardoor ze precies het juiste vetrandje hebben. Doordat het vlees minimaal 14 dagen wordt gerijpt is het vlees extra mals en nog voller van smaak! Skin verpakt op luxe zwarte schaal. Als echte vleesliefhebber mag u van Jans Regio Rund de allerbeste smaak en kwaliteit verwachten.
Reviews
Extra informatie
Gerelateerde producten
Ribeye Hereford heel
Vanaf € 16,50
Norbert – 16 februari 2024