Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..
Vaak is dit vlees gerecht de tweede dag nog lekkerder, dus maak gerust een dubbele portie! Bovendien zitten er in rundvlees behoorlijk wat eiwitten.
Rundernek, onderrib, riblappen zijn uitermate geschikt voor stoofvlees, maar ook geschikt als soepvlees of pulled beef bijvoorbeeld.
Vanaf
incl BTW.
Riblappen zijn uitermate geschikt voor stoofvlees, maar ook geschikt als soepvlees of pulled beef bijvoorbeeld.
Stoofvlees is de algemene benaming voor vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is om het mals te maken. Tijdens het sudderen worden stoffen als collageen en elastine afgebroken die het vlees stug houden. Doordat de structuur van rundvlees uit vezels bestaat, valt het na het sudderen in draden uit elkaar.
500 gram sukadelapjes of riblappen
scheutje azijn of rode wijn
2 plakken ontbijtkoek
1 ui
mosterd
1 laurierblaadje
3 kruidnagels
peper
zout
appelstroop
Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin – bier gebruiken. Voeg de ui – in stukken gesneden – het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.
Gewichten | 1000 gr., 2000 gr., 3000 gr., 4000 gr., 5000 gr., 6000 gr., 7000 gr., 8000 gr. |
---|
Prachtig stuk rundvlees, mooi aan een stuk gegaard.
Heel mooi stuk vlees, stipte levering en perfect verpakt.
Complimenten 👌👌
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..
Hoeveelheid: 200 g. 250 g. of 350 g. v..
Hoeveelheid: Diverse gewichten per stu..
Hoeveelheid: totaal ca. 250 g. per 2 s..
vhp – 28 januari 2023
Goed product voor goede prijs - Goed product voor goede prijs
Heidi – 26 januari 2023
Lekkah - Prima vlees voor heerlijke stoof
Ellen – 22 november 2022
Stoofvlees maar minder mals dan verwacht - Iets te veel zeen / peesachtige stukjes, wel zeer smaakvol
Erik – 20 mei 2022
Mooi stuk vlees - Mooi stuk vlees om pulled beef van te maken op de bbq
W.A – 26 april 2022
Mooi stuk - Ideaal, zelf verwerkt
Rolf Pauls – 6 maart 2022
Zeer goed - Zeer goed
Truus – 24 februari 2022
Prima stuk vlees - Goed te verwerken en lekker mals als stoofvlees
Inge – 26 januari 2022
Rundvlees - Top stuk vlees
Eddie Smit – 5 januari 2022
Goede kwaliteit vlees - Goede kwaliteit vlees en geleverd zoals afgebeeld op de site.
Sjoerd – 28 december 2021
Goed - Vlees was heerlijk
Danny – 25 december 2021
Top stoofvlees - Heb er Zwolsche Stoof van gemaakt van Johnny Boer. Prachtig stuk vlees gehad en na 4 uur stoven super mals!!
N – 16 december 2021
Super - Super Kwaliteit
Berendiena – 23 november 2021
Lekker vlees - Gaat smaken
Carla – 15 oktober 2021
Mooi stuk rundvlees - Lekker mals in de slowcooker
Jeroen – 11 juni 2021
Heerlijk - Heerlijk
Sandra Oosterlaken – 8 mei 2021
Geweldig - Na een nachtje sudderen , net als ona vroeger maakte
Marcel – 27 maart 2021
9-10 - 9-10