Gratis bezorging v.a. €60,-
  Voor 12:00 besteld, morgen in huis*
  Cadeau artikelen v.a. €35,-
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

LET OP: IVM GOEDE VRIJDAG EN PASEN VERSTUREN WIJ GEEN PAKKETTEN VAN 19 APRIL TOT EN MET 22 APRIL

Rundernek

1 review(s)

Rundernek vers

Rundernek, onderrib, riblappen zijn uitermate geschikt voor stoofvlees,  maar ook geschikt als soepvlees of pulled beef bijvoorbeeld.

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C
  • Hoeveelheid: vanaf 1000 g. (het gekozen gewicht krijgt u aan 1 stuk geleverd)

Draadjesvlees van Oma

Vaak is dit vlees gerecht de tweede dag nog lekkerder, dus maak gerust een dubbele portie! Bovendien zitten er in rundvlees behoorlijk wat eiwitten.

 12,50

Vanaf
incl BTW.

Op voorraad

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
Wissen

Beschrijving

Rundernek vers

Rundernek riblappen zijn uitermate geschikt voor stoofvlees,  maar ook geschikt als soepvlees of pulled beef bijvoorbeeld.

Runderstoofvlees

Stoofvlees is de algemene benaming voor vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is om het mals te maken. Tijdens het sudderen worden stoffen als collageen en elastine afgebroken die het vlees stug houden. Doordat de structuur van rundvlees uit vezels bestaat, valt het na het sudderen in draden uit elkaar.

Ingrediënten 4 personen

500 gram sukadelapjes of riblappen
scheutje azijn of rode wijn
2 plakken ontbijtkoek
1 ui
mosterd
1 laurierblaadje
3 kruidnagels
peper
zout
appelstroop

Bereidingswijze

Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin – bier gebruiken. Voeg de ui – in stukken gesneden – het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.

Extra informatie

Gewichten

1000 gr., 2000 gr., 3000 gr., 4000 gr., 5000 gr., 6000 gr., 7000 gr., 8000 gr.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


1 beoordeling voor Rundernek

  1. Floris

    Prachtig stuk rundvlees, mooi aan een stuk gegaard.


Stel een vraag over dit product



UW CADEAU ARTIKEL BIJ EEN
BESTELLING VANAF €35,-

250 g.

GRATIS

VERZENDING VANAF € 60,-