Voor 10:00 uur besteld, vanavond in huis
  Eenvoudig online vlees bestellen
  Levering in NL en BE
  Gratis bezorging vanaf € 75,-

Rundernek

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C
  • Hoeveelheid: vanaf 1000 g. (het gekozen gewicht krijgt u aan 1 stuk geleverd)

Draadjesvlees van Oma

Vaak is dit vlees gerecht de tweede dag nog lekkerder, dus maak gerust een dubbele portie! Bovendien zitten er in rundvlees behoorlijk wat eiwitten.

Rundernek, onderrib, riblappen zijn uitermate geschikt voor stoofvlees,  maar ook geschikt als soepvlees of pulled beef bijvoorbeeld.

Vanaf  17,95

1000 gr.
  • 1000 gr.
  • 2000 gr.
  • 3000 gr.
  • 4000 gr.
  • 5000 gr.
  • 6000 gr.
  • 7000 gr.
  • 8000 gr.
Wissen
‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Rundernek vers

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C
  • Hoeveelheid: vanaf 1000 g. (het gekozen gewicht krijgt u aan 1 stuk geleverd)

Draadjesvlees van Oma

Riblappen zijn uitermate geschikt voor stoofvlees,  maar ook geschikt als soepvlees of pulled beef bijvoorbeeld.

Runderstoofvlees

Stoofvlees is de algemene benaming voor vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is om het mals te maken. Tijdens het sudderen worden stoffen als collageen en elastine afgebroken die het vlees stug houden. Doordat de structuur van rundvlees uit vezels bestaat, valt het na het sudderen in draden uit elkaar.

Ingrediënten 4 personen

500 gram sukadelapjes of riblappen
scheutje azijn of rode wijn
2 plakken ontbijtkoek
1 ui
mosterd
1 laurierblaadje
3 kruidnagels
peper
zout
appelstroop

Bereidingswijze

Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin – bier gebruiken. Voeg de ui – in stukken gesneden – het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.

Reviews

Niels 23 januari 2024

R.F.B. 28 oktober 2023

ben 22 oktober 2023

Herman de Beer 8 oktober 2023

Sjon 25 augustus 2023

Addie 9 juli 2023

Johan 29 maart 2023

vhp 28 januari 2023

Heidi 26 januari 2023

Erik 20 mei 2022

W.A 26 april 2022

Rolf Pauls 6 maart 2022

Truus 24 februari 2022

Eddie Smit 5 januari 2022

Sjoerd 28 december 2021

Danny 25 december 2021

N 16 december 2021

Berendiena 23 november 2021

Carla 15 oktober 2021

Jeroen 11 juni 2021

Sandra Oosterlaken 8 mei 2021

Marcel 27 maart 2021

Meer reviews Minder reviews

Extra informatie

Gewichten

1000 gr., 2000 gr., 3000 gr., 4000 gr., 5000 gr., 6000 gr., 7000 gr., 8000 gr.

Winkelwagen