Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Rundernek

5 review(s)

Rundernek vers

Rundernek, onderrib, riblappen zijn uitermate geschikt voor stoofvlees,  maar ook geschikt als soepvlees of pulled beef bijvoorbeeld.

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C
  • Hoeveelheid: vanaf 1000 g. (het gekozen gewicht krijgt u aan 1 stuk geleverd)

Draadjesvlees van Oma

Vaak is dit vlees gerecht de tweede dag nog lekkerder, dus maak gerust een dubbele portie! Bovendien zitten er in rundvlees behoorlijk wat eiwitten.

12,50

Vanaf
incl BTW.

Op voorraad

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
1000 gr.
  • 1000 gr.
  • 2000 gr.
  • 3000 gr.
  • 4000 gr.
  • 5000 gr.
  • 6000 gr.
  • 7000 gr.
  • 8000 gr.
Wissen

Beschrijving

Rundernek vers

Rundernek riblappen zijn uitermate geschikt voor stoofvlees,  maar ook geschikt als soepvlees of pulled beef bijvoorbeeld.

Runderstoofvlees

Stoofvlees is de algemene benaming voor vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is om het mals te maken. Tijdens het sudderen worden stoffen als collageen en elastine afgebroken die het vlees stug houden. Doordat de structuur van rundvlees uit vezels bestaat, valt het na het sudderen in draden uit elkaar.

Ingrediënten 4 personen

500 gram sukadelapjes of riblappen
scheutje azijn of rode wijn
2 plakken ontbijtkoek
1 ui
mosterd
1 laurierblaadje
3 kruidnagels
peper
zout
appelstroop

Bereidingswijze

Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin – bier gebruiken. Voeg de ui – in stukken gesneden – het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.

Extra informatie

Gewichten

1000 gr., 2000 gr., 3000 gr., 4000 gr., 5000 gr., 6000 gr., 7000 gr., 8000 gr.

5 beoordelingen voor Rundernek

Jeroen 11 juni 2021

Heerlijk - Heerlijk

Sandra Oosterlaken 8 mei 2021

Geweldig - Na een nachtje sudderen , net als ona vroeger maakte

Marcel 27 maart 2021

9-10 - 9-10

Floris

Prachtig stuk rundvlees, mooi aan een stuk gegaard.

Rob Goense (geverifieerde eigenaar)

Heel mooi stuk vlees, stipte levering en perfect verpakt.
Complimenten 👌👌

Stel een vraag over dit product


LET OP: VAN19 JULI T/M 6 AUGUSTUS WORDEN ER GEEN PAKKETEN VERZONDEN. AFHALEN KAN WEL

Winkelwagen
  • No products in the cart.