Gratis bezorging v.a. €70,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*

Rundernek

16 review(s)

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C
  • Hoeveelheid: vanaf 1000 g. (het gekozen gewicht krijgt u aan 1 stuk geleverd)

Draadjesvlees van Oma

Vaak is dit vlees gerecht de tweede dag nog lekkerder, dus maak gerust een dubbele portie! Bovendien zitten er in rundvlees behoorlijk wat eiwitten.

Rundernek, onderrib, riblappen zijn uitermate geschikt voor stoofvlees,  maar ook geschikt als soepvlees of pulled beef bijvoorbeeld.

12,95

Vanaf
incl BTW.

Op voorraad

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

1000 gr.
  • 1000 gr.
  • 2000 gr.
  • 3000 gr.
  • 4000 gr.
  • 5000 gr.
  • 6000 gr.
  • 7000 gr.
  • 8000 gr.
Wissen

Beschrijving

Rundernek vers

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C
  • Hoeveelheid: vanaf 1000 g. (het gekozen gewicht krijgt u aan 1 stuk geleverd)

Draadjesvlees van Oma

Riblappen zijn uitermate geschikt voor stoofvlees,  maar ook geschikt als soepvlees of pulled beef bijvoorbeeld.

Runderstoofvlees

Stoofvlees is de algemene benaming voor vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is om het mals te maken. Tijdens het sudderen worden stoffen als collageen en elastine afgebroken die het vlees stug houden. Doordat de structuur van rundvlees uit vezels bestaat, valt het na het sudderen in draden uit elkaar.

Ingrediënten 4 personen

500 gram sukadelapjes of riblappen
scheutje azijn of rode wijn
2 plakken ontbijtkoek
1 ui
mosterd
1 laurierblaadje
3 kruidnagels
peper
zout
appelstroop

Bereidingswijze

Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin – bier gebruiken. Voeg de ui – in stukken gesneden – het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.

Extra informatie

Gewichten

1000 gr., 2000 gr., 3000 gr., 4000 gr., 5000 gr., 6000 gr., 7000 gr., 8000 gr.

16 beoordelingen voor Rundernek

Erik 20 mei 2022

Mooi stuk vlees - Mooi stuk vlees om pulled beef van te maken op de bbq

W.A 26 april 2022

Mooi stuk - Ideaal, zelf verwerkt

Rolf Pauls 6 maart 2022

Zeer goed - Zeer goed

Truus 24 februari 2022

Prima stuk vlees - Goed te verwerken en lekker mals als stoofvlees

Inge 26 januari 2022

Rundvlees - Top stuk vlees

Eddie Smit 5 januari 2022

Goede kwaliteit vlees - Goede kwaliteit vlees en geleverd zoals afgebeeld op de site.

Sjoerd 28 december 2021

Goed - Vlees was heerlijk

Danny 25 december 2021

Top stoofvlees - Heb er Zwolsche Stoof van gemaakt van Johnny Boer. Prachtig stuk vlees gehad en na 4 uur stoven super mals!!

N 16 december 2021

Super - Super Kwaliteit

Berendiena 23 november 2021

Lekker vlees - Gaat smaken

Carla 15 oktober 2021

Mooi stuk rundvlees - Lekker mals in de slowcooker

Jeroen 11 juni 2021

Heerlijk - Heerlijk

Sandra Oosterlaken 8 mei 2021

Geweldig - Na een nachtje sudderen , net als ona vroeger maakte

Marcel 27 maart 2021

9-10 - 9-10

Floris

Prachtig stuk rundvlees, mooi aan een stuk gegaard.

Rob Goense (geverifieerde eigenaar)

Heel mooi stuk vlees, stipte levering en perfect verpakt.
Complimenten 👌👌

Stel een vraag over dit product


Winkelwagen
  • No products in the cart.