Hoeveelheid: ca. 2 x 90 g. verpakt vac..
Hoeveelheid: 500 g. per stuk vacuüm verpakt
Maak uw eigen stoofvlees, soepvlees, hachee etc. met deze verse runder riblappen.
Wij snijden deze voor u uit de rundernek.
Vaak is dit vlees gerecht de tweede dag nog lekkerder, dus maak gerust een dubbele portie! Bovendien zitten er in rundvlees behoorlijk wat eiwitten.
incl BTW.
Hoeveelheid: 500 g. per stuk vacuüm verpakt
Perfect voor stoofvlees. Gesneden uit de rundernek.
Stoofvlees is de algemene benaming voor vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is om het mals te maken. Tijdens het sudderen worden stoffen als collageen en elastine afgebroken die het vlees stug houden. Doordat de structuur van rundvlees uit vezels bestaat, valt het na het sudderen in draden uit elkaar.
500 gram sukadelapjes of riblappen
scheutje azijn of rode wijn
2 plakken ontbijtkoek
1 ui
mosterd
1 laurierblaadje
3 kruidnagels
peper
zout
appelstroop
Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin – bier gebruiken. Voeg de ui – in stukken gesneden – het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.
Na een aantal uurtjes stoven valt het vlees gewoon uit elkaar en is het
super mals. Echt een aanrader.
Hoeveelheid: ca. 2 x 90 g. verpakt vac..
Hoeveelheid: totaal ca. 250 g. per 2 s..
Hoeveelheid: ca. 300 g. per stuk..
Hoeveelheid: ca. 400 g. 1 stuk Doorre..
Lucienne – 24 november 2022
Heerlijke riblap voor goulash - Mooi vlees voor goulash
Arie – 3 september 2022
Prima - Goed om stoofvlees te maken
M.J. – 13 augustus 2022
Ontdooid aangekomen - Wel weer ingevroren, nog niet gebruikt
Arjen – 24 mei 2022
Lekker boterig - Heerlijk boter en goed mals
Eddie Smit – 5 januari 2022
Goede kwaliteit vlees - Goede kwaliteit vlees en geleverd zoals afgebeeld op de site.
Sander – 28 december 2021
Goed - Goed
Erwin – 25 december 2021
Heerlijk voor de hachee - Mals
W.A – 29 november 2021
Mooi stuk - Mooi stuk gesneden riblap mooi geaderd
Mark – 16 november 2021
Mooie riblappen - Gaat bij ons in de Indische stoofpot, mooi mager en zeker geen natte C-kwaliteit.
Hans – 15 oktober 2021
goed stukje vlees - zoals riblap moet zijn.