Gratis bezorging v.a. €75,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*

Riblap

Hoeveelheid: 500 g. per stuk vacuüm verpakt

Riblap

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Vers
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

Maak uw eigen stoofvlees, soepvlees, hachee etc. met deze verse runder riblappen.

Wij snijden deze voor u uit de rundernek.

Draadjesvlees van Oma

Vaak is dit vlees gerecht de tweede dag nog lekkerder, dus maak gerust een dubbele portie! Bovendien zitten er in rundvlees behoorlijk wat eiwitten.

 9,95 incl. BTW

‘s morgens bereid, dezelfde avond in huis

Beschrijving

Riblap vers

Hoeveelheid: ca. 500 g. per stuk vacuüm verpakt

Perfect voor stoofvlees. Gesneden uit de rundernek.

Stoofvlees is de algemene benaming voor vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is om het mals te maken. Tijdens het sudderen worden stoffen als collageen en elastine afgebroken die het vlees stug houden. Doordat de structuur van rundvlees uit vezels bestaat, valt het na het sudderen in draden uit elkaar.

Ingrediënten 4 personen

500 gram sukadelapjes of riblappen
scheutje azijn of rode wijn
2 plakken ontbijtkoek
1 ui
mosterd
1 laurierblaadje
3 kruidnagels
peper
zout
appelstroop

Bereidingswijze

Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin – bier gebruiken. Voeg de ui – in stukken gesneden – het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.

Reviews

Zalig grootmoeders sudderlap

Mijn favoriet. 3 uur sudderen en smullen maar.Lekker door het vet erin.

Sylvia Lovecchio 2 mei 2023

Heerlijke riblap voor goulash

Mooi vlees voor goulash

Lucienne 24 november 2022

Prima

Goed om stoofvlees te maken

Arie 3 september 2022

Lekker boterig

Heerlijk boter en goed mals

Arjen 24 mei 2022

Goede kwaliteit vlees

Goede kwaliteit vlees en geleverd zoals afgebeeld op de site.

Eddie Smit 5 januari 2022

Goed

Goed

Sander 28 december 2021

Heerlijk voor de hachee

Mals

Erwin 25 december 2021

Mooi stuk

Mooi stuk gesneden riblap mooi geaderd

W.A 29 november 2021

Mooie riblappen

Gaat bij ons in de Indische stoofpot, mooi mager en zeker geen natte C-kwaliteit.

Mark 16 november 2021

goed stukje vlees

zoals riblap moet zijn.

Hans 15 oktober 2021

Meer reviews Minder reviews

Extra informatie

Winkelwagen