Hoeveelheid: 500 g. per stuk vacuüm verpakt
Maak uw eigen stoofvlees, soepvlees, hachee etc. met deze verse runder riblappen.
Wij snijden deze voor u uit de rundernek.
Vaak is dit vlees gerecht de tweede dag nog lekkerder, dus maak gerust een dubbele portie! Bovendien zitten er in rundvlees behoorlijk wat eiwitten.
€ 9,95 incl. BTW
Hoeveelheid: ca. 500 g. per stuk vacuüm verpakt
Perfect voor stoofvlees. Gesneden uit de rundernek.
Stoofvlees is de algemene benaming voor vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is om het mals te maken. Tijdens het sudderen worden stoffen als collageen en elastine afgebroken die het vlees stug houden. Doordat de structuur van rundvlees uit vezels bestaat, valt het na het sudderen in draden uit elkaar.
500 gram sukadelapjes of riblappen
scheutje azijn of rode wijn
2 plakken ontbijtkoek
1 ui
mosterd
1 laurierblaadje
3 kruidnagels
peper
zout
appelstroop
Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin – bier gebruiken. Voeg de ui – in stukken gesneden – het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.
Hoeveelheid: vanaf ca. 1 kg. en 2 kg. ..
42 review(s)
Hoeveelheid: 10 x 100 g. bulk vacuüm v..
9 review(s)
Hoeveelheid: ca. 500 g. vacuüm verpakt..
9 review(s)
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..
8 review(s)
Hoeveelheid: Ca. 200 gram, 250 gram , ..
23 review(s)
Hoeveelheid: Per stuk verpaktHer..
1 review(s)
Hoeveelheid: 220-250 g. vacuum verpakt..
1 review(s)
3 op voorraad
Hoeveelheid: 8 stuks vlees circa 1 kil..
6 review(s)
Hoeveelheid: ca. 700 g. 5 kg. of 10 kg..
6 review(s)
Hoeveelheid: ca. 500 g. 1000 g. vacuüm..
16 review(s)
Hoeveelheid: ca. 300 g. per stuk..
10 review(s)
Eendenborstfilet met vel per 2 stuks ..
13 review(s)
Hoeveelheid: Diverse gewichten.H..
2 review(s)
Hoeveelheid: ca. 600 g. of 900 g. per ..
1 review(s)
©2013 - 2023 Internetslagerij.nl
Same day delivery, op werkdagen voor 10 uur besteld vanavond al in huis. Sluiten
Zalig grootmoeders sudderlap
Mijn favoriet. 3 uur sudderen en smullen maar.Lekker door het vet erin.
Sylvia Lovecchio – 2 mei 2023
Heerlijke riblap voor goulash
Mooi vlees voor goulash
Lucienne – 24 november 2022
Prima
Goed om stoofvlees te maken
Arie – 3 september 2022
Lekker boterig
Heerlijk boter en goed mals
Arjen – 24 mei 2022
Goede kwaliteit vlees
Goede kwaliteit vlees en geleverd zoals afgebeeld op de site.
Eddie Smit – 5 januari 2022
Goed
Goed
Sander – 28 december 2021
Heerlijk voor de hachee
Mals
Erwin – 25 december 2021
Mooi stuk
Mooi stuk gesneden riblap mooi geaderd
W.A – 29 november 2021
Mooie riblappen
Gaat bij ons in de Indische stoofpot, mooi mager en zeker geen natte C-kwaliteit.
Mark – 16 november 2021
goed stukje vlees
zoals riblap moet zijn.
Hans – 15 oktober 2021