Gratis bezorging v.a. €75,-
  Same Day Delivery*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  België volgende dag verzonden*

Wroetvarken specials

Naast ons reguliere wroetvarkensvlees bieden we ook fijne specials aan. Met deze stukken vlees geeft u een barbecue of een etentje net even iets meer smaak en sfeer. De wroetvarkens worden uitermate goed verzorgd door onze partner Stichting de Wroetstal. De varkens hebben driemaal meer ruimte dan bij reguliere boeren en door voldoende strooisel op de grond wordt het natuurlijke gedrag gestimuleerd. Op die manier kunnen we heerlijk kwaliteitsvlees garanderen. De varkens worden met respect verzorgd en geslacht.

Showing all 7 results

Speciaal wroetvarkensvlees kopen

Met ons speciaal wroetvarkensvlees zet u een ware smaaksensatie op tafel. De spareribs zijn dik bevleesd en zijn daardoor ideaal voor een slow roast op de barbecue. De ribroast hoeft u slechts kort te bakken voor een ultieme smaakbeleving. En met het buikspek met of zonder zwoerd maakt u een overheerlijke oven roast. De smaak van onze wroetvarkens is fantastisch door de goede spiermassa die de dieren tijdens het wroeten opbouwen. Door dit gedrag te stimuleren en de dieren voedzaam voedsel te geven, garanderen we eerlijk vlees met een sensationele smaak.

Vlees van onze wroetvarkens

Hier vindt u ruim 25 fantastische stukken vlees voor iedere gelegenheid. Vragen of benieuwd naar wat wij adviseren voor bijvoorbeeld een etentje, barbecue of slow roast? Neem contact met ons op!

De varkens worden op uitmuntende manier verzorgd. Van kwaliteitsvoer tot voldoende ruimte en beweegmogelijkheden. Deze wroetvarkens hebben 3x meer ruimte dan bij andere boeren. Hierdoor heeft Stichting de Wroetstal het Beter Lever 1 Ster Keurmerk gekregen.

Levering volgende werkdag

We staan bekend om ons fantastische vlees voor mooie prijzen, maar ook onze verzending is optimaal geregeld. Iedere bestelling bij de Internetslagerij wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt. Het vlees wordt geleverd in hoogwaardige isolatiezakken met speciale koelelementen. Het vlees blijft dan goed gekoeld. We proberen hiermee zoveel mogelijk afscheid te nemen van de grote piepschuim EPS boxen, wat veel ruimte en onnodig afvalverwerking scheelt. Omdat we tegenwoordig verzenden met Same Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 10 uur onderweg.

Als u voor 23:59 uur een bestelling plaatst, dan verzenden wij hem direct de volgende dag. Same day delivery, uw pakket wordt s’morgens met zorg voor u bereid en diezelfde dag (tussen 17.00 uur en 22.00 uur) bij u thuis afgeleverd. U ontvangt een track and trace-code om de levering en tijd van uw bestelling bij te houden. Bestellingen boven de € 65,- bezorgen we ook nog gratis.

Wilt u uw bestelling liever afhalen? Kies dan voor een van onze ruim 2850 afhaalpunten van PostNL. In België bieden we ruim 800 afhaalpunten aan. Komt u uit de buurt van Apeldoorn of bent u in de buurt, kies dan voor afhalen. We zien u graag terug bij Jans Vlees in Apeldoorn.

Vragen? Stel ze!

Heeft u vragen over onze wroetvarken specials of wilt u weten welke special we u adviseren voor een bijzondere gelegenheid? Neem contact met ons op via info@internetslagerij.nl of bel naar 055 5214353.

Winkelwagen