Gratis bezorging v.a. €60,-
  Voor 12:00 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketen worden verstuurd maandag t/m donderdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Wagyu Sukadelappen

0 review(s)

Hoeveelheid: 500 g. per 2 stuks

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

De Wagyu Sukadelap is suddervlees waarbij de marmering door de gehele lap vlees loopt

 12,95

Van  17,50
incl BTW.

Niet op voorraad

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Uitverkocht

Beschrijving

Hoeveelheid: 500 g. per 2 stuks

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Wagyu Sukadelappen

De Wagyu Sukadelap is suddervlees waarbij de marmering door de gehele lap vlees loopt. Het vlees wordt heerlijk mals en smeuïg. SuKadelappen komen uit de schouder van het rund. Dit vlees heeft veel bewogen en bevat daarom veel spierweefsel.

Runderstoofvlees

Stoofvlees is de algemene benaming voor vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is om het mals te maken. Tijdens het sudderen worden stoffen als collageen en elastine afgebroken die het vlees stug houden. Doordat de structuur van rundvlees uit vezels bestaat, valt het na het sudderen in draden uit elkaar.

Ingrediënten 4 personen

500 gram sukadelapjes of riblappen
scheutje azijn of rode wijn
2 plakken ontbijtkoek
1 ui
mosterd
1 laurierblaadje
3 kruidnagels
peper
zout
appelstroop

Bereidingswijze

Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin – bier gebruiken. Voeg de ui – in stukken gesneden – het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.

Wees de eerste om “Wagyu Sukadelappen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + 7 =

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Stel een vraag over dit product