Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Wagyu Staartstuk-Picanha Grain Fed

1 review(s)

  • Herkomst: Australië
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C

Wagyu Staartstuk-Picanha Grain fed, de top uit Australië. 

 126,50

Vanaf
incl BTW.

Op voorraad

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
Wissen

Beschrijving

Wagyu Staartstuk-Picanha Grain Fed

  • Herkomst: Australie
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C

De top in Grain fed Wagyu beef, deze wordt verstuurd in de originele verpakking van Jack’s Creek.

Jacks Creek Wagyu

Verras uzelf en of uw gasten met dit mooiste stukje rundvlees van de beste kwaliteit, Wagyu Australian grain fed.

Het superieure Australische Wagyu merk: Onze Wagyu is graan gevoerd voor 450 dagen zonder toegevoegde hormonen, en wordt op een speciaal dieet van granen gezet om de zeer gemarmerde kenmerken van Wagyu rundvlees te genereren.

Vlak voor de staart van het rund zit het staartstuk. Een heerlijk, mals stuk rundvlees, waar altijd een mooie laag vet op moet zitten. Het is dik en rozerood, driehoekig van vorm en licht met vet dooraderd.

In Zuid/Amerika is dit hét vlees voor op de barbecue, in plakken gesneden als steaks. Ook kunt u het grillen of in zijn geheel, gemarineerd bereiden.

Wagyu Staartstuk-Picanha Grain Fed

Onze Jack’s Creek beoordelingssysteem biedt alle marmer scores van 3 tot 9+ aan.
Jack’s Creek Wagyu word gerijpt om een perfecte eet ervaring te creëren.

Jack’s Creek Wagyu Beef:

• F1-F4 Wagyu
• 450 dagen graan gevoerd
• Geen toegevoegde hormonen
• Vrij van antibiotica
• Halal Accredited
• EU Accredited

Rund specificaties:
• Black Angus (12%) x Tajima Wagyu (88%)
• 0% Euro, Bos Indicus en melkrassen
• Hormoon (HGP) vrij

Een heerlijk, mals stuk rundvlees, waar altijd een mooie laag vet op moet zitten. In Zuid-Amerika is dit hét vlees voor op de barbecue.

Dit malse stuk vlees bevind zich net boven de staart op de rug. Het vetrandje zorgt voor een subtiele, maar vooral malse smaak.

Bereiding op de BBQ

Receptidee: Hill Country Picanha

De voorbereiding

Haal het vlees zo’n 2-3 uur voor het grillen uit de koelkast en laat het op kamertemperatuur komen. Verwarm de grill (gas of houtskool) tot ca. 175-200°C. Richt je barbecue in voor de indirecte grillmethode, zo werkt je barbecue straks als een hete luchtoven.

Hak de kruiden, zout en peper allemaal fijn en meng ze doorelkaar. Leg het kruidenmengsel op een werkplank. Dep het vlees eventueel droog met keukenpapier. Snijd de spekkant ongeveer een halve centimeter (tot aan de vleeslaag en in de vorm van ruitjes) in en haal het door het kruidenmengsel. Ga je voor extra smaak? Leg dan het gekruide vlees, afgedekt, in de koelkast en laat het geheel een nachtje doortrekken.

Bereiding staartstuk op de barbecue

Laat het vlees kort dichtschroeien op de directe grillmethode en leg het vervolgens met de vetrand omhoog naast de kolen (de indirecte methode) op het rooster en doe het deksel erop. Houd met een kerntemperatuurmeter de garing in de gaten. Draai het vlees halverwege de bereidingstijd (kerntemperatuur van ±30°C) om. Let op, het vet van het spek kan kort vlam vatten!

Haal het vlees bij het bereiken van een kerntemperatuur van 58-60°C van de barbecue. Dat is na ongeveer 1¾ -2¼ uur. Laat het vervolgens zo’n 10 minuten rusten in aluminiumfolie. Dit zorgt ervoor dat de vleessappen terug in het vlees trekken en zich gelijk verdelen.

Verwijder overtollig vet naar behoefte en snijd het vlees tegen de draad in plakken van ongeveer een centimeter. Serveer het vlees warm met bijgerechten zoals een knapperige salade en vers bruin brood.

Heeft u onze graangevoerde bavette ook al gezien?

Over ons

Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf. Wij hebben geen winkel, u vindt ons online.  Wij snijden en bewerken vlees en passen ons aan aan uw wensen en eisen. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele jaren ervaring. De laatste jaren hebben wij veel geïnvesteerd in het goed en veilig verpakken van ons vlees, zonder kwaliteit te verliezen.

Iedere bestelling bij de Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt. Het vlees wordt geleverd in hoogwaardige isolatiezakken met speciale koelelementen. Het vlees blijft dan goed gekoeld. We proberen hiermee zoveel mogelijk afscheid te nemen van de grote piepschuim EPS boxen, wat veel ruimte en onnodige afvalverwerking scheelt. Omdat we tegenwoordig verzenden met Trunkrs Same Day Delivery / Next Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 10 uur onderweg.

 

Extra informatie

Gewichten

1500 g., 1600 g., 1700 g., 1800 g., 1900 g., 2000 g., 2200 g., 2600 g.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


1 beoordeling voor Wagyu Staartstuk-Picanha Grain Fed

  1. R. Jansen

    Zeer te spreken over deze kwaliteit. Top


Stel een vraag over dit product


Cart
  • No products in the cart.