Varkensprocureur aanbieding
Hoeveelheid: ca. 1 kg. en 2 kg. per stuk vacuüm verpakt
- Herkomst: Holland
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Varkensprocureur/ varkensnek zonder been
€ 10,95
Voor 23:59 besteld, morgen in huis!
- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4189 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Varkensprocureur aanbieding
Hoeveelheid: ca. 1 kg. en 2 kg. per stuk vacuüm verpakt
- Herkomst: Holland
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen
Varkensprocureur – Varkensnek zonder been
De procureur is een sappig stukje vlees, afkomstig uit de nek van het varken. Daarom wordt het ook wel eens de varkensnek genoemd. De procureur wordt vaak gebruikt om te serveren als braadstuk of om pulled pork van te maken. Daarnaast is het een ideaal stuk vlees om te bereiden op de barbecue! Varkensprocureur leent zicht namelijk uitermate goed voor slow cooking. Daarbij wordt het vlees op een zeer lage temperatuur, langdurig gegaard. Daardoor blijft het mooi rosé, sappig en zijdezacht van structuur. Vlak voor het serveren wordt de procureur kort opgebakken of op de BBQ gegrild voor een smakelijk korstje en intense smaak.
Receptidee voor procureur – pulled pork
Bereiding van Pulled Pork
Een Kamado grill is niet direct noodzakelijk, maar wel erg makkelijk om de temperatuur te kunnen controleren.
Circa 6 personen (2-2,5 kg varkensprocureur)
- Chipotle BBQ rub
- wrijf de rub goed in de procureur en laat een hele nacht intrekken.
- een aparte regel voor de barbecue, zorg dat die beslist rond de 100ºC is gestookt, indirect, en let er ook gedurende het garen op dat dat zo blijft.
- leg de procureur op het rooster met de vette kant naar boven en zet een bakje vocht (water of bier) onder het rooster. Sluit de barbecue
- breng in 8 tot 12 uur uur naar 82ºC kerntemperatuur.
- laat de gare procureur 30 minuten afkoelen en trek het vlees met je vingers uit elkaar. Hoe voorzichtiger en langzamer je dit doet hoe mooier het eindresultaat.
Classic coleslaw
Een onmisbaar ingrediënt bij elke barbecue.
Ingrediënten:
- 1 kg Gesneden witte(en/of andere) kool
- 200 gram Wortel, julienne gesneden
- 1 Fijn gesneden ui
- 3 Stelen fijn gesneden bleekselderij
- 1 Prei in dunne ringen
Verder nodig:
- Je favoriete azijn
- Alabama White sauce
- Peper
- Zout
Voorbereiden:
Maak de coleslaw een dag van tevoren. Dan is ‘ie het lekkerst.
Bereiden:
Meng de kool, wortel, ui, selderij en prei met wat peper, zout en een klein scheutje azijn. Maak ‘m af met je favoriete dressing. Wij gebruiken Alabama White sauce.
Serveren: lekker op een broodje met pulled pork, brisket of bbq sausage. Als basis voor salades, of als bijgerecht. Enjoy!
Reviews
Extra informatie
Gewicht | N/B |
---|
Gerelateerde producten
Staartstuk-picanha Vers
Vanaf € 67,35Kippenvleugels gegaard
€ 9,95Oorspronkelijke prijs was: € 9,95.€ 7,95Huidige prijs is: € 7,95. incl. BTWPulled chicken
€ 7,50 incl. BTWZeeuws spek
Vanaf € 5,40Spareribs rauw per 2
€ 14,95 incl. BTWRundersnippers
€ 7,60 incl. BTWVarkensfiletlap
€ 3,50Oorspronkelijke prijs was: € 3,50.€ 2,75Huidige prijs is: € 2,75. incl. BTWNiervet-Rundervet-Ossewit
€ 22,00Waardering 5.00 uit 5
TacoMania – 1 oktober 2024
Ron – 1 september 2024
Damian – 20 maart 2024
Henk Schrama – 5 maart 2024
Chris – 21 februari 2024
janny – 6 februari 2024