Hoeveelheid: ca 1000 g. vacuüm verpakt..
Hoeveelheid: per 2 ca. 500 g. vacuüm verpakt
De varkenshaas is de malste spier van het varken en bevat weinig vet. Het stuk bevindt zich in de rug van een varken. Het is een schuin toelopend stukje vlees. Hij bestaat uit een kop, een dik gedeelte en een relatief dun uiteinde. De kophaas wordt veelal gebruik om saté van te maken. Het middelste gedeelte is het meest exclusieve deel en dit stuk vlees wordt meestal rosé gebraden. (rosé = net aan gaar). Als je het varkenshaasje in stukken van ongeveer twee centimeter dik snijdt krijg je de varkenshaasmedaillons.
U mag van uw slager altijd iets meer verwachten. Hieronder beschrijven wij de kenmerken van het Wroetvarken.
Hoeveelheid: ca 1000 g. vacuüm verpakt..
Hoeveelheid: circa 1 kg. of 1.5 kg. st..
Hoeveelheid: vanaf ca. 500 g. vacuüm v..
Hoeveelheid: ca. 500 g. vacuüm verpakt..
Elly – 23 augustus 2021
Heerlijk - Puur vlees en mals ook