Runderpoulet stoofvlees DV
Hoeveelheid: per circa 1000 g. vacuüm verpakt
- Herkomst: Holland
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C.
Runderpoulet wordt vooral gebruikt bij de bereiding van hachee, soepvlees en stoofschotels. Runderpoulet is niet bedoeld om gebakken te worden.
€ 19,90 Oorspronkelijke prijs was: € 19,90.€ 17,50Huidige prijs is: € 17,50. incl. BTW
Niet op voorraad
Uitverkocht
- Klantenbeoordeling 9.2/10 uit 4220 reviews
- Bestel voor 23:59 uur en ontvang je bestelling de volgende werkdag.
- Horecavlees rechtstreeks vanuit onze horecaslagerij bij u thuis bezorgd.
- Same Day delivery*
- Optimaal gekoeld, verpakt in isolatie met droogijs en ijspacks.
Beschrijving
Runderpoulet stoofvlees DV
Hoeveelheid: per circa 1000 g. vacuüm verpakt
- Herkomst: Holland
- Leveringsconditie: Diepvries
- Bewaaradvies: Maximaal 4°C.
Runderpoulet
Stoofvlees is de algemene benaming voor vlees dat op laag vuur gedurende lange tijd gegaard is om het mals te maken. Tijdens het sudderen worden stoffen als collageen en elastine afgebroken die het vlees stug houden. Doordat de structuur van rundvlees uit vezels bestaat, valt het na het sudderen in draden uit elkaar.
Runderpoulet wordt vooral gebruikt bij de bereiding van hachee en stoofschotels. Runderpoulet is niet bedoeld om gebakken te worden, maar uitsluitend om te stoven of om soep van te trekken.
Ingrediënten 4 personen
500 gram runderpoulet
scheutje azijn of rode wijn
2 plakken ontbijtkoek
1 ui
mosterd
1 laurierblaadje
3 kruidnagels
peper
zout
appelstroop
Bereidingswijze
Smeer het vlees in met wat zout, de peper en de mosterd en braad het aan beide zijden bruin. Voeg daarna wat water en een scheutje azijn of rode wijn toe. Je kunt in plaats van water en wijn ook enkel wijn, of een flesje ? bruin – bier gebruiken. Voeg de ui – in stukken gesneden – het laurierblaadje, de kruidnagel en een flinke schep appelstroop toe. Verkruimel tot slot de plakken ontbijtkoek boven de pan, deze geven een heerlijke smaak aan de jus en bindt het geheel. Laat het vleesmengsel stoven tot het gaar is. Dit duurt ongeveer twee uur, maar hoe langer je het laat staan op een héél zacht vuurtje hoe beter.
Reviews
Extra informatie
Gerelateerde producten
Kalfshartzwezerik rosé
Vanaf € 66,15
J.A van Beek – 22 december 2023
JA. van Beek – 27 december 2022
Jan – 23 december 2022
JA. – 19 juli 2022
Francesco – 26 december 2021
M. – 18 december 2021
Jan – 8 november 2021
JA. – 11 september 2021
Jan – 17 mei 2021