Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Ribeye Limousin

0 review(s)

150+ dagen graangevoerd

Hoeveelheid: ca 400 g. per stuk vacuüm verpakt.

  • Herkomst: Holland-Duitsland grensgebied
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

Met een goed gevoel genieten van heerlijk rundvlees uit Twente

Een korte keten in eigen hand, met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn. Voor een puur stuk graangevoerd rundvlees. Eet smakelijk!

15,50


incl BTW.

Op voorraad

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Ribeye Limousin

Ribeye is, door marmering en vet, één van de sappigste stukken vlees.

150+ dagen graangevoerd

Hoeveelheid: ca 400 g. per stuk vacuüm verpakt.

  • Herkomst: Holland-Duitsland grensgebied
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C.

Ribeye Limousin

De ribeye snijden we uit het sappigste stukje vlees uit de fijne rib van het rund. Dit onderdeel is botermals en ligt naast de dunne lende (entrecôte) van het rund.  De malsheid en rijke volle smaak dankt de ribeye aan de marmering en vet (eye) dat in het vlees zit. Dit is een ware sensatie voor de smaakpapillen.

In ons assortiment is de ribeye een echte hardloper. De ribeye is perfect voor op de grill of BBQ. Als u het daarop bereidt krijgt het vlees de beste smaak.

PRACHTIG VEE UIT DE OMGEVING VAN TWENTE!

Om een perfect stukje rundvlees af te leveren met de hoogst mogelijke standaard in dierenwelzijn moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle schakels in de keten zijn belangrijk. Bij de fokkers van vleesvee en bij de boerderijen waar de runderen worden gemest, draait alles om een goede verzorging. Goede voeding, rust en ruimte zorgen ervoor dat de runderen in een perfecte conditie worden afgeleverd op het slachthuis. Tijdens het transport doen we er alles aan om stress te vermijden. De runderen komen uit de regio Twente en net over de grens in Duitsland. De afstand is maximaal 45 minuten tot het slachthuis in Oldenzaal.

Ook op het slachthuis gaan we respectvol om met de dieren. Vakmensen zorgen ervoor dat de runderen op een hygiënische wijze worden geslacht. Daarna worden de karkassen vakkundig uitgesneden tot vleesdelen zoals de ossenhaas en het ribstuk. Zes eigen Foodtrucks brengen het rundvlees vervolgens naar de geselecteerde afnemers, zoals kwaliteitslagers en horeca groothandel.

Een korte keten in eigen hand, met de hoogst mogelijke zorg voor dierenwelzijn. Voor een puur stuk rundvlees. Eet smakelijk!

Limousin

Een echt vleesras!

De Limousin is een echt vleesras. Ze wordt dus niet gemolken. Het vlees van de Limousin is een stuk malser en heeft een unieke smaak.

Limousin-vlees staat bekend om de mooie rode kleur, speciale marmering, heerlijke sappigheid en ongekende malsheid. Het vet smelt weg tijdens het bakken en zorgt voor een unieke smaaksensatie.

Reviews

Stel een vraag over dit product


LET OP: DEZE WEEK IS VOLGEBOEKT, LEVERING WEER VANAF MAANDAG 6 SEPTMBER

EXCUSES VOOR HET ONGEMAK

Winkelwagen
  • No products in the cart.