Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 12:00 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m donderdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Niervet-Rundervet

1 review(s)

Hoeveelheid: ca. 1000 g. vacuüm verpakt.

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Volgens kenners is niervet de beste kwaliteit dierlijk vet om in te bakken en te braden met het hoogste verbrandingspunt.

 5,00


incl BTW.

Niet op voorraad

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten

Uitverkocht

Beschrijving

Hoeveelheid: ca. 1000 g. vacuüm verpakt.

  • Herkomst: Holland
  • Leveringsconditie: Diepvries
  • Bewaaradvies: Maximaal 4°C. Geschikt om in te vriezen

Niervet-Rundervet

Volgens kenners is niervet de beste kwaliteit dierlijk vet om in te bakken en te braden met het hoogste verbrandingspunt. Vooral in de Engelse keuken is het koken met niervet populair. Uitgebakken niervet was een belangrijk product in de keuken van onze grootouders. Niervet is weer helemaal terug van weggeweest en wordt weer in diverse keukens gebruikt.

LET OP: Deze is onbewerkt.

Onbewerkt niervet moet als je ermee wilt bakken eerst worden voorbewerkt. Snijd het vet heel klein, of rasp het op een grove rasp. Verhit het per kilo vet met anderhalve deciliter water, totdat het water is verdampt en er alleen nog maar kaantjes in het vet drijven. Zeef het vet en koel het af. Je kunt ook kant en klaar uitgesmolten rundvet kopen onder de merknaam Ossewit.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


1 beoordeling voor Niervet-Rundervet

  1. Angelo

    Mooi product om in te bakken.


Stel een vraag over dit product