Hoeveelheid: diverse gewichten, 1 verp..
Hoeveelheid: ca. 1000 g. vacuüm verpakt.
Volgens kenners is niervet de beste kwaliteit dierlijk vet om in te bakken en te braden met het hoogste verbrandingspunt. Vooral in de Engelse keuken is het koken met niervet populair. Uitgebakken niervet was een belangrijk product in de keuken van onze grootouders. Niervet is weer helemaal terug van weggeweest en wordt weer in diverse keukens gebruikt.
LET OP: Deze is onbewerkt.
Onbewerkt niervet moet als je ermee wilt bakken eerst worden voorbewerkt. Snijd het vet heel klein, of rasp het op een grove rasp. Verhit het per kilo vet met anderhalve deciliter water, totdat het water is verdampt en er alleen nog maar kaantjes in het vet drijven. Zeef het vet en koel het af. Je kunt ook kant en klaar uitgesmolten rundvet kopen onder de merknaam Ossewit.
Hoeveelheid: diverse gewichten, 1 verp..
Hoeveelheid: Diverse gewichten He..
Hoeveelheid: ca. 500 g. of 1000 g. p/s..
Hoeveelheid: per 2 stuks verpakt ca. 2..
Angelo –
Mooi product om in te bakken.