Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..
Hoeveelheid: ca. 900 g. 2 x 7 racks per verpakking
De kalfsrack frenched racks uit New Zeeland zijn fijn qua structuur en super mals. De kalfsrack leent zich prima om even aan te braden en daarna rustig te laten garen op een lage temperatuur (low & slow). Circa 56°C vinden wij de ideale temperatuur om het vlees eraf te halen en door te laten garen in de aluminiumfolie tot 59°C. Dan is je kalfrack mooie rosé van binnen. Dit kan in de oven, maar op de barbecue is dit ook heel goed te doen.
Gewichten | 100 g., 150 g., 180 g. |
---|
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..
Hoeveelheid: ca. 250 g. per 2 stuks ..
Hoeveelheid: ca. 450 g. per 2 stuks ..
Hoeveelheid: ca. 300 g. 1 stuks H..
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.