Gratis bezorging v.a. €65,-
  Voor 23:59 besteld, morgen in huis*
  Onze pakketten worden verstuurd maandag t/m vrijdag
  3650 afhaallocaties in Nederland en België

Iberico rib fingers

0 review(s)

Hoeveelheid: Diverse gewichten vacuüm verpakt

  • Herkomst: Spanje
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries

Mooi gemarmerde stukjes vlees, die je heerlijk knapperig kan grillen.

 16,10

Vanaf
incl BTW.

Op voorraad

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Toevoegen aan favorieten Toevoegen aan favorieten
Toevoegen aan favorieten
Wissen

Beschrijving

Iberico rib fingers

Hoeveelheid: Diverse gewichten vacuüm verpakt

  • Herkomst: Spanje
  • Houdbaarheid: 6 maanden na ontvangst
  • Leveringsconditie: Diepvries

Iberico rib fingers

De Iberico rib fingers zijn heerlijke stukjes vlees die tot stand zijn gekomen door de exclusieve versnijding van het Iberico varken. Het is namelijk het vlees dat tussen de ribben zit. Mooi gemarmerde stukjes vlees, die je lekker knapperig kan grillen in combinatie met de Wagyu-kwaliteit van het Iberico vlees, kan je met een prachtige marmering deze overheerlijke rib fingers onderdeel maken van jouw volgende culinaire sessie.

Bekijk hier ons iberico assortiment.

Bereidingswijze idee:

Stap 1 Kruid de rib fingers met de rub aan alle zijden, leg dit vervolgens 1 uur in de koelkast.

Stap 2 Steek je bbq aan en bereid deze voor op indirecte wijze. Voeg een paar chuncks rookhout toe aan de hete kolen. Leg je rooster erop en daar op de gekruide rib fingers. Zorg er voor dat ze elkaar niet raken, op deze manier kan de rook er goed bij. Sluit de deksel en laat dit z’n 1,5 – 2 uur roken/garen op 100-105°C.

Stap 3 Na de 1,5 – 2 uur mogen ze in de aluminium bak. Voeg hier een flinke scheut van de bbq saus, 100 g. roomboter en 4 el. honing aan toe. Sluit de aluminiumbak af met de aluminiumfolie. Plaats de bak terug op de bbq en sluit het deksel voor 30min.
Na 30 min. mag de folie er af. Schep de rib fingers met het mengsel goed door elkaar en sluit het deksel van je bbq. Herhaal dit nog z’n 3-5 keer om de 10 min. hierna zijn je rib finger burnt ends klaar.

Over ons

Internetslagerij.nl is een slagersbedrijf. Wij hebben geen winkel, u vindt ons online.  Wij snijden en bewerken vlees en passen ons aan aan uw wensen en eisen. Onze slagers zijn absolute vakmensen, met vele jaren ervaring. De laatste jaren hebben wij veel geïnvesteerd in het goed en veilig verpakken van ons vlees, zonder kwaliteit te verliezen.

Iedere bestelling bij de Internetslagerij.nl wordt met veel liefde voor je klaargemaakt en ingepakt. Het vlees wordt geleverd in hoogwaardige isolatiezakken met speciale koelelementen. Het vlees blijft dan goed gekoeld. We proberen hiermee zoveel mogelijk afscheid te nemen van de grote piepschuim EPS boxen, wat veel ruimte en onnodige afvalverwerking scheelt. Omdat we tegenwoordig verzenden met Trunkrs Same Day Delivery / Next Day Delivery zijn de pakketten nog maar maximaal 10 uur onderweg.

Extra informatie

Gewicht 1000 g
Gewichten

700+ g., 800+ g., 900+ g., 1000+ g., 1200+ g., 1300+ g., 1400+ g., 1500+ g., 2000+ g.

Wees de eerste om “Iberico rib fingers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Stel een vraag over dit product


Cart
  • No products in the cart.